Beoordeeld met een 9,2 kiyoh lubee beoordeling 300+ klantbeoordelingen

085 - 01 60 900 wij zijn 24/7 bereikbaar

Dit is Lubee!

Maak kennis met onze enthousiaste specialisten

team1
Boaz VerwaterEigenaaricn-phone 085 – 01 60 900icn-mail boaz@lubee.nl

Boaz is de oprichter van Lubee! Enkele jaren geleden, in 2011, besloot hij te beginnen met het verhuren van enkele pinautomaten voor tijdelijk gebruik.

Inmiddels heeft hij een hele familie aan pinautomaten verzameld en loopt hij vaak over van de nieuwe idee├źn.

Als hij niet druk aan het werk is dan kan je hem vinden bij zijn vrienden of gaat hij een andere uitdaging aan, bijvoorbeeld het halen van zijn vaarbewijs.

Op de werkvloer
Als frontman van het team Lubee is hij een druk baasje. Hij houdt alles scherp in de gaten en loopt vaak met enthousiasme door het kantoor. Harde werker is het woord dat bij hem past. Maar zolang dit afgewisseld wordt met gezelligheid, dan is daar niks mis mee!

team1
Aljandro ChristiaensUw pinspecialisticn-phone 085 – 01 60 900icn-mail aljandro@lubee.nl

Aljandro komt uit het mooie Rotterdam. Elke dag pakt hij de trein om zo voor de deur bij Lubee uit te stappen, ideaal. Hij is gek van voetbal en trapt regelmatig zelf een balletje.

In zijn vrije tijd kan je hem vinden bij zijn vrienden of familie tijdens een gezellig etentje of hij is bezig een nieuwe reisbestemming voor te bereiden, want de wereld heeft nog genoeg mooie plekken om te bezoeken!

Op de werkvloer
Aljandro houdt het team gezond en fit. Met zijn sportieve activiteiten houdt hij ons allemaal gemotiveerd en dat wordt gewaardeerd. Met kennis van allerlei zaken is hij een echte multitasker. Heb je bijvoorbeeld vragen over transport of je pinautomaat, dan zit je bij Aljandro aan het goede adres!

team1
Jiri VerwaterUw pinspecialisticn-phone 085 – 01 60 900icn-mail info@lubee.nl

De jongste medewerker bij Lubee. In zijn vrije tijd kun je hem vinden met zijn vrienden en pakt hij regelmatig een feestje mee.

Hij is ook actief bij zijn sportvereniging, de korfbal. Zelf een wedstrijd spelen of een kamp organiseren, hij zit in ieder geval niet graag stil.

Op de werkvloer
Al sinds het begin van Lubee komt Jiri regelmatig langs om zijn steentje bij te dragen. Jiri is de man achter de schermen. Wanneer er pinautomaten retour komen dan staat hij klaar om ze allemaal te controleren en gereed te maken voor nieuw gebruik. Jiri is flexibel en werkt hard, hij draait zijn hand niet om voor fysiek werk.