Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 500+ klantbeoordelingen

085 - 01 60 900 wij zijn 24/7 bereikbaar

Creditcards accepteren

De pinautomaten van Lubee Pinverhuur worden werkend afgeleverd voor alle gangbare bankpassen. Dit betekent dat u betaalpassen met het Vpay en Maestro logo (ook buitenlandse) kunt accepteren.Uiteraard is het ook mogelijk om creditcardbetalingen te accepteren. Dit kan via uw eigen of aan te vragen creditcardovereenkomst.

Wilt u ook creditcards op uw pinautomaat accepteren?

creditcardVoor het accepteren van creditcards dient u een aparte overeenkomst af te sluiten bij een van de Nederlandse creditcardproviders. Met de creditcardprovider gaat u kosteloos een overeenkomst aan waarin u een fee per transactie in % overeenkomt. Deze fee wordt per verwerkte creditcardbetaling door uw provider in rekening gebracht. De afgesloten creditcardovereenkomst wordt gekoppeld aan de pinautomaat die u bij Lubee Pinverhuur huurt.

Aanvragen creditcardacceptatie overeenkomst

Wanneer u creditcardbetalingen wilt accepteren dient u een overeenkomst aan te gaan bij een van de Nederlandse creditcardproviders.
Lubee werkt op dit moment goed samen met EMS, www.emscard.com bereikbaar op tel. 020 – 660 30 40.

Geef bij uw aanvraag aan dat u bij Lubee een pinautomaat gaat huren. Zo kunnen we eenvoudig uw te verkrijgen aansluitnummers koppelen aan de pinautomaat. Let op dat het aanvragen van een creditcardcontract enkele dagen in beslag kan nemen.

Beschikt u al over een creditcardovereenkomst?

Het accepteren van creditcardbetalingen kan snel worden geregeld. Geef bij uw bestelling uw aansluitnummer door en wij koppelen uw huidige creditcardcontract aan de te huren pinapparatuur. Zo kunt u na ontvangst van uw gehuurde pinapparaat direct aan de slag.creditcardlogos

Tarieven acceptatie creditcards

Bij Lubee betaalt u eenmalig een tarief van EUR 10,- voor de koppeling van uw aansluitnummers aan u te huren pinautomaat. Lubee Pinverhuur rekent vervolgens geen extra kosten per transactie of kosten voor de verbinding. Dit zit bij de eenmalige creditcardkosten van EUR 20,- inbegrepen. Uw creditcardprovider brengt het afgesproken percentage over uw creditcardbetalingen in rekening zoals u dat heeft afgesproken in uw overeenkomst.

Uitbetaling creditcardtransacties

De creditcardprovider zorgt voor de uitbetalingen van de creditcardtransacties. Afhankelijk van uw overeenkomst worden deze uitbetalingen periodiek of dagelijks uitbetaald en verrekend met de afgesproken kosten.Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.