Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900

Vaste
pinautomaat huren

Telefonisch bestellen? 085-0160900

Te huur vanaf
€10,00 per dag

De vaste pinautomaat wordt veel gebruikt in winkels en tijdens evenementen.

Je kunt deze handige pinautomaat neerzetten op de toonbank, balie of een andere druk verkooppunt.
Dankzij de dubbele terminal laat je klanten nog sneller betalen. Ook ideaal voor muntverkoop tijdens evenementen.

Lubee is de specialist in tijdelijke betaaloplossingen. De mobiele pinautomaat wordt plug&play geleverd inclusief dagelijkse transactieverwerking. Het transport vindt plaats via koeriersdienst UPS en na afloop wordt de pinapparatuur weer netjes bij je afgehaald.

Vaste pinautomaat – 4G
Huur de vaste pinautomaat als 4G variant en je hebt geen omkijken naar de verbinding. Lubee levert je een 4G router mee die je pinautomaat verbindt met het mobiele netwerk van KPN. Stekkers insteken en pinnen!

Vaste pinautomaat – eigen internet
Deze pinautomaat sluit je aan via je eigen bekabelde internetverbinding. In dat geval leveren wij geen 4G router mee. Wanneer je een betrouwbare en ‘open’ internetlijn hebt kun je direct aan de slag. Het transactietarief voor deze terminal is lager dan de 4G variant.

Tarieven en specificaties

Tarieven

Huur per dag 1-7 dagen € 12,95
Huur per dag 7-14 dagen € 10,00
14+ huurdagen

Neem contact op voor een scherpe offerte

Per transactie via GPRS/4G € 0,24 € 0,16*
Per transactie via Eigen Internet € 0,10

Huur met extra korting

Ontvang nu extra korting en betaal € 0,16 per transactie via GPRS/4G.
Vermeldt kortingscode KORTING24 bij je bestelling.

Algemene kosten

Setupkosten per apparaat € 35,- Inclusief gratis verzend- en retourkosten
Setup creditcardaansluiting € 10,- Optioneel. Indien u creditcards wilt accepteren
Borgsom per automaat € 350,-
Gebruik bonrol € 1,-

Met spoed huren?

Binnen 3 uur werkend op uw locatie! Geleverd vanuit Breda of Amsterdam. Afhalen in overleg ook mogelijk.

Vanuit Breda

Spoedlevering €20,- + 1,50 per km
(enkele reis vanuit Breda)

Vanuit Amsterdam

Spoedlevering
ma-za
Bel voor het scherpste tarief!

Extra informatie

 • Ingebouwde bonprinter
  De geïntegreerde printer print direct een transactiebon. Ook kun je eenvoudig een kopie bon printen. Tijdens je huurperiode leveren we standaard 6 bonrollen per pinautomaat. Zo heb je voldoende printpapier voor minstens 400 transacties. Verwacht je meer transacties? Het is voor ons een kleine moeite om meer bonrollen mee te sturen.

 • Krachtige accu
  Met de ingebouwde accu kun je tot wel 200 transacties uitvoeren. En dankzij de meegeleverde oplader kun je altijd blijven pinnen. Ook tijdens het opladen van de batterij
 • Docking Station
  Een opgeruimde werkplek en altijd opgeladen terminal. Wil je een altijd opgeladen pinautomaat en een vaste werkplek creëren? Kies voor onze handige Docking Station.

 • Premium case
  Extra bescherming tegen vocht en stootschade. Deze premium case is ontwikkeld voor extra bescherming tegen vuil, vocht & stootschade. De case is van sterk en lichtgewicht materiaal en ideaal tijdens events en drukte in de horeca.

Betrouwbare en snelle
transactieverwerking

Lubee verwerkt voor jou PIN transacties Maestro & V-PAY. Dit zijn alle Nederlandse reguliere betaalkaarten.
Wij besteden veel zorg aan het verwerken van betaaltransacties.

Lubee is erkend als Payment Service Provider en heeft een inschrijving in het betaalregister van DNB ( De Nederlandsche Bank) als vrijgestelde betaaldienstverleners (PSD2 – WFT 2:3d). Lubee staat daarbij niet onder (door)lopend toezicht.

Je pintransacties worden verwerkt via de speciaal opgerichte Stichting Derdengelden Lubee. Zo worden de transacties veilig via een aparte entiteit verwerkt.

Uiterlijk een bankwerkdag na ontvangst de pintransacties op de bankrekening van de Stichting Derdengelden worden deze betalingen 1 op 1 doorgeboekt. We boeken transacties elke bankwerkdag per terminal, per dag 1 op 1 door en zijn daarmee een van de snelste transactieverwerkers.

Bij Lubee is er geen sprake van tussentijdse verrekeningen van kosten en huurdagen. Wel zo transparant en eenvoudig voor je eigen administratie.

De vaste pinautomaat is handig in gebruik

De ‘vaste’ pinautomaat is een terminalcombinatie bestaande uit twee apparaten. Dit werkt handig wanneer u pintransacties wilt accepteren in een winkel of tijdens een evenement. Dankzij de twee pinterminals kunt u als huurder het te pinnen bedrag intoetsen en kan de klant alvast een betaalpas in het andere apparaat steken. Doordat de klant direct de pincode invoert zal de handelingssnelheid hoger liggen dan bij de mobiele pinautomaat.

Kies de benodigde verbinding

De vaste pinautomaat kunt u gebruiken via een mobiele verbinding (GPRS) of uw eigen internetaansluiting. Bij het gebruik van een eigen internet aansluiting dient u er rekening mee te houden dat u gebruik dient te maken van de bijgeleverde UTP internetkabel. Wanneer u kiest voor de mobiele variant kunt u deze pinautomaat gebruiken op locaties waar geen internet beschikbaar is. De pinautomaat met GPRS variant wordt geleverd met een GPRS-module zodat de transacties automatisch worden afgewikkeld via het mobiele netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile.

Aansluiten op het stroomnet

U kunt de ‘vaste’ pinautomaat aansluiten op het stroomnet. Dankzij de bijgeleverde stekker is dit zeer eenvoudig.

Acceptatie mogelijkheden

Uw klant gaat er vanuit dat het overal mogelijk is met een bankpas te betalen; ook tijdens beurzen, evenementen en in tijdelijke winkels. Bedragen klein of groot, een pinautomaat helpt u misgelopen omzet te voorkomen. De pinautomaten van Lubee accepteren zowel Maestro als Vpay en daarmee automatisch alle Nederlandse betaalpassen. Bovendien accepteren onze pinautomaten een groot deel van de betaalpassen uit onze buurlanden.

Creditcardbetalingen

Verwacht u grote betalingen of veel buitenlandse bezoekers? Overweeg dan het accepteren van creditcards. Hiervoor dient u een aparte overeenkomst kosteloos af te sluiten bij één van de Nederlandse creditcardproviders. Wij zullen onze pinapparaten koppelen aan uw creditcardcontract. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder of neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement