Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900

Hoe het werkt

Maak kennis met onze tijdelijke betaaloplossingen.

 • Stap 1: Kies je betaaloplossing

  Wil je meer info over onze cashless betaaloplossingen voor Festival & Events?
  Bekijk dan onze speciale pagina of neem contact op voor meer informatie.

  Onze stand alone pinapparatuur is zeer betrouwbaar, modern en veilig in gebruik. Alle terminals zijn geschikt voor het nieuwe pinnen en voldoen aan alle veiligheidseisen.

 • Stap 2: Bestel pinapparatuur direct online

  Kies het gewenste type pinapparaat en plaats online je bestelling.

 • Stap 3: Plug & Play

  Uiterlijk op de door u gewenste afleverdatum ontvang je via UPS koeriersdiensten de pinapparatuur met alle benodigde toebehoren in een handige transportbox. Volg de bijgeleverde instructie zodat uw klanten direct kunnen pinnen.

 • Stap 4: Snelle en betrouwbare uitbetaling

  U wilt uw betalingen graag veilig en snel ontvangen. Om een gegarandeerde en veilige doorbetaling mogelijk te maken verwerken wij uw pinbetalingen via de Stichting Derdengelden Lubee. Voor de transactieverwerking is Lubee gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging en heeft het een inschrijving bij de Nederlandsche Bank. Lubee staat niet onder (door)lopend toezicht en vormt daarmee een betrouwbare betalingspartner.

  U ontvangt uw betalingen dan ook de volgende werkdag, zonder enige verrekening, op uw bankrekening!
  Zo bent u pas echt verzekerd van een gegarandeerde uitbetaling.

 • Stap 5: Gratis en eenvoudig retourneren

  Voor het transport werken wij samen met onze transportpartner UPS. Wij leveren uiterlijk op de gewenste leverdatum en voor het retourneren ontvang je een retour label.

  Na afloop van je huurperiode komt UPS het pakket bij u afhalen. Het is ook mogelijk om het pakket via een UPS Accespoint te laten bezorgen en/of te retourneren.

  Zodra je zending bij ons retour is doorloopt de apparatuur een controle proces en ontvangt u binnen 5 werkdagen de eindfactuur. De reeds betaalde borgsom wordt verrekend en het eventuele creditbedrag wordt direct aan u uitbetaald.

  Wilt u meer informatie?
  Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 01 60 900 of per mail via info@lubee.nl.

Maak kennis met onze betaaloplossingen

Vertrouwd door

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement