Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900

Lubee op Festival & Events

2022: Cashless betalen is nu!

Pinnen aan de bar en QR bestellen. Via systemen en software speciaal ontwikkeld voor jouw event.
Inclusief de oplossing voor cash/groepspotjes en het foutloos (ver)werken met hardcups.

Pinnen aan de bar QR Betalen

Pinnen aan de bar

Klanten betalen direct met hun pinpas of telefoon aan de bar, zonder muntjes of een ander betaalmiddel. Dit geeft enorme voordelen.

Een transparant, compleet en bewezen betaalsysteem speciaal ontwikkeld voor events. Inclusief opties voor de verkoop en retour van eco-cups.

De handige all-in-one eventkassa bevat een 10 inch kassascherm en professioneel Verifone pinapparaat. Met slechts 1 aansluitkabel voorzien we de terminal van internet en stroom. Plug&play op de bar, bij de entree, merchandise en food. Realtime verkooprapportages en dynamische prijzen mogelijk.

Neem contact op

Contact

Je hoort vandaag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Voordelen pinnen aan de bar

  • Aan te sluiten met slechts één kabel
  • Realtime rapportages en dynamische prijzen
  • Flexibel in te zetten bij de bar, bij entree, merchandise of food
  • Inclusief opties voor de verkoop en retour van eco-cups.

Toch contante betalingen en/of een potje maken?

Bij een cashdesk wordt een eigen festival betaalkaart met tegoed gekocht. De betaalkaart is direct inzetbaar zodat er kan worden betaald via de pinterminal van de eventkassa.

Deze betaalkaart kunnen we ontwerpen in een uitvoering speciaal voor jouw event. Met eigen kleuren en logo’s. Sowieso geen cash achter de bar!

QR betalen

LubeePOS is uit te breiden met QR bestellen en betalen. Denk aan een extra service voor je bezoekers binnen een foodcourt of VIP.

Je gast scant een QR-code zodat er direct (zonder app) online een menukaart wordt getoond. Kies een bestelling en reken direct af via iDeal. LubeePOS print direct een maakbon.

Je kan zelf bepalen of je gaat serveren of een bestelling laat afhalen. Creëer jouw ideale oplossing door QR bijvoorbeeld te combineren met onze handige handhelds inclusief mobiele pin of onze PIN kassa’s. 100% Corona proof.

Hoe het werkt

  • Scan

Jouw gast scant vanaf de tafel de QR-code met zijn smartphone en de menukaart wordt geopend. Er wordt geen app gedownload en je gast hoeft geen gebruikersaccount aan te maken.

  • Bestel

Bekijk, kies en bestel. Er wordt direct afgerekend via I-deal. Het is in te regelen of jij of jouw gast de transctiekosten van I-deal voldoet. Ook is er een fooi optie en kun je bijproducten verkopen.

  • Consumeer!

Serveer de bestelling of kies voor een afhaalpunt waar de gast zelf zijn bestelling kan pakken. De order is direct verwerkt in de kassa en de keukenschermen.

Voordelen van QR betalen

  • Snel een eenvoudig te integreren

Samen met jou richten we de QR module in. Vervolgens kun je eenvoudig producten toevoegen of wijzigen. Meer tafels of verkooplocaties toevoegen? We helpen je graag verder.

  • Kassaysteem, pinapparatuur, handhelds of polsbandjes?

U vraagt, wij draaien! Een take a way bar inrichten? Bestellen met handhelds aan tafel? Een corona check inbouwen? Neem contact op.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2022 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement

Website by Okaia