Beoordeeld met een 9,2 kiyoh lubee beoordeling 300+ klantbeoordelingen

085 - 01 60 900 wij zijn 24/7 bereikbaar

Wilt u een pinautomaat huren?

Laat uw klant snel en eenvoudig betalen via een professioneel pinapparaat van Lubee.
Al beschikbaar vanaf 1 dag bij de best beoordeelde pinverhuurder van Nederland.
Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Pinautomaat huren voor uw evenement of in de winkel?
In geval van spoed zijn wij binnen 3 uur ter plaatse.
Lees onze klantervaringen en huur een pinautomaat!

Hoe werkt het

100% Service bij Lubee

  • Inclusief bezorgen en retour zenden
  • Transacties < 24 uur uitbetaald
  • Creditcardacceptatie mogelijk
  • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar!

Kan ik u helpen? Neem gerustcontact op

085 - 01 60 900 Bekijk beoordelingen

Pinautomaat huren tijdens het festivalseizoen

Het was nog nooit zo makkelijk om een pinautomaat te huren!

Het is hartje zomer en het evenementenseizoen draait volop. Bent u actief op een buitenevenement zoals een feestweek of festival dan zult u met dit warme weer veel bezoekers verwachten.
Snel, foutloos afrekenen is dan ook een must. Een pinautomaat is tegenwoordig onmisbaar. Omzet mislopen wilt toch niemand?

Bezoekers geven wellicht aan terug te komen met cash geld, maar in de praktijk zult u deze vaak niet meer terugzien. Tevens lever het onnodige oponthoud en in het ergste geval zelfs een kleine discussie op.

Door een pinautomaat te huren kan iedereen snel en eenvoudig afrekenen. U zult de komende jaren zelfs steeds meer PIN-Only evenementen gaan tegenkomen.
Help uw klanten om makkelijk en snel bij u te kunnen afrekenen. Als uw klanten direct bij u kunnen pinnen hoeven ze geen extra stappen te ondernemen. Het maakt het voor u  een stuk eenvoudiger om betalingen te voldoen, u loopt geen omzet mis en hoeft uw personeel niet rond te laten lopen met contact geld. Dit is ook nog een stuk veiliger voor uw personeel.

Voor buitenevenementen en gebruik in de ‘natte’ horeca hebben wij specialistische oplossingen.
Zo kunnen wij uw pinautomaten voorzien van spatwaterdichte bescherming en handige dockingstations. Voor grote evenementen werken wij met 4G oplossingen en externe partners.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Huur een pinautomaat

Lubee is De pinspecialist voor het huren van een uw tijdelijke pinautomaat. Ideaal wanneer u nog geen eigen pin heeft of extra capaciteit nodig heeft.
Veel klanten maken dan ook van onze apparatuur gebruik tijdens evenmenten zoals feestweken, strandtenten, horecapleinen en vele andere buitenactiviteiten.

Bij Lubee kunt u gemakkelijk een pinautomaat huren. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een pinautomaat te huren voor één dag, ook kunt u ervoor kiezen om en pinautomaat te huren voor meerdere dagen. Klik hier om meer te lezen over onze mogelijkheden.

Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom  het professioneel uitvoeren van banktransacties volledig voor u uit handen. Wij adviseren u graag over welk pinautomaat het meest geschikt is voor u situatie. We stemmen alle details met u af en zorgen dat er een betrouwbaar pinautomaat op tijd bij u wordt geleverd.

De pinautomaten kunt u na bezorging direct gebruiken. De chauffeur van UPS komt het pakket met de pin apparatuur weer bij u ophalen. Alles is al voor u geregeld. Dat is onze betrouwbare en professionele aanpak .

Huur deze zomer met actievoordeel

Pinnen is voor uw klant tegenwoordig een veelgebruikte en gemakkelijke manier om te betalen. Het aantal pinbetalingen in Nederland stijgt nog steeds en is daardoor vrijwel onmisbaar tijdens uw verkoop.
Lubee verhuurt deze zomer veel pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Denk hierbij aan evenementen zoals culinaire- en muziekfestivals, horecapleinen tijdens feestweken, strandtenten, en sportverenigingen. Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom het professioneel uitvoeren van betaaltransacties volledig voor u uit handen. En dat zelfs wanneer u een pinautomaat nodig heeft voor één dag.

Wij adviseren u graag. Stemmen met u alle details af en bezorgen onze betrouwbare pinapparatuur op tijd.  De pinautomaten zijn direct te gebruiken en na uw huurperiode komt een een chauffeur van UPS uw pakket met de pinapparatuur weer bij u afhalen.

Een van de belangrijkste dingen waar u voor moet zorgen is dat de klanten zo makkelijk mogelijk kunnen betalen. Klanten betalen tegenwoordig niet meer contant, zorg er dan ook voor dat  u gebruik maakt van een pinautomaat.

Huur een pinautomaat

Veel van onze klanten huren pinautomaten tijdens evenementen zoals festivals en feestweken. Dit is voordelig voor onze klanten omdat het voor één dag of een aantal dagen gehuurd kan worden.

Een pinautomaat kan bij Lubee zowel vast of mobiel worden gehuurd. Een mobiele pinautomaat kunt uw makkelijk verplaatsen, doordat deze is verbonden met een netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. Hierdoor kunt u overal pintransacties verrichten. Dit is een pinautomaat wat dan ook veel gebruikt wordt in de horeca.

Mobiel pinautomaat huren

Een vast pinautomaat is geschikter als uw deze op de toonbank wilt neerzetten van uw winkel of marktkraam. Een vast pinautomaat maakt dan ook verbinding met uw eigen internetaansluiting.

Huur een vast pinautomaat

Maak nu gebruik van onze zomeractie

Per dag huurt u een pinautomaat voor maar 10,50.
Het tarief per GPRS transactie is in de maand juli 0,14 i.p.v. 0,24.
Deze actie kunt uw echt niet missen.

Bestel voor 31 juli een pinautomaat en vermeld Zomer2018 bij uw bestelling

 

Heeft uw met spoed een pinautomaat nodig?

Heeft u snel een pinautomaat nodig?

Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met een geschikt pinautomaat voor uw bedrijf. We kunnen al een pinautomaat leveren binnen 3 uur.

Loop dus geen omzet meer mis en huur met een gerust hart direct een pinautomaat bij Lubee.

Vind u het belangrijk dat dit perfect geregeld is, ook al is het maar voor één dag? Kies er dan voor om een pinautomaat te huren van Lubee, de beste manier om zorgeloos en tijdelijk voor pinverkeer te zorgen.

Pinautomaat huren in Amsterdam: ons servicepunt biedt de uitkomst

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Wij richten ons op het aanbieden van pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze pinautomaten verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24 uur nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

Onze hoofdvestiging zit in Zwijndrecht, maar we hebben al geruime tijd een servicepunt in Amsterdam. Dit punt is gunstig gelegen en in overleg kunt u hier uw pinautomaat afhalen of wij kunnen deze, tegen een aantrekkelijk tarief, met spoed bij u laten bezorgen.

Afhalen in Amsterdam

Heeft u met spoed een pinautomaat nodig omdat uw eigen apparaat een storing heeft? Of zoekt u last minute nog een extra pinautomaat voor uw winkel of evenement? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Als u in Amsterdam gevestigd bent kunt u in overleg afhalen bij ons servicepunt. Nadat de bestelling compleet is ontvangt u een code waarmee u het pakket kunt afhalen en direct aan de slag kunt.

Met spoed huren vanuit Amsterdam
Bent u druk en wenst u de pinautomaat wel dezelfde dag te ontvangen? Dan kunnen wij vanuit ons servicepunt in Amsterdam ook gemakkelijk met spoed een pakket bij u bezorgen. Dit is wel zo gemakkelijk als u in de omgeving van Amsterdam gevestigd bent, hierdoor kunnen wij deze spoedlevering namelijk voor een scherp tarief aanbieden.

Neem contact met ons op
Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw pinautomaat wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door.

Heeft u vragen over het servicepunt of wenst u een pinautomaat te huren? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers.

Lubee heeft groot nieuws!

Per januari van dit nieuwe jaar heeft Lubee Pinverhuur iets te vieren! We hebben namelijk Easypin overgenomen en delen dit leuke nieuws graag met u.

Vanaf januari 2018 zijn de activiteiten van Don Coers / Easypin overgenomen door Lubee Pinverhuur. Wij zijn al 6 jaar specialist in het verhuren van pinautomaten en zitten met ons enthousiaste team klaar om u te verwelkomen.

Bent u bestaande klant van Easypin? Dan kunt u snel en eenvoudig opnieuw huren. Uw klantgegevens zijn ook bij ons bekend. Neem gerust contact met ons op via tel. 085 – 01 60 900 of stuur een e-mail naar info@lubee.nl.

Voor u gelden ook enkele voordelen die als vanzelfsprekend bij Lubee zijn:
– U heeft geen aanvullend pincontract meer nodig bij CCV.
– Na afloop wordt de pinapparatuur bij u, op de gewenste locatie, afgehaald.
– Inclusief 24/7 telefonische ondersteuning.

Voor nieuwe en bestaande Lubee Pinverhuur klanten betekend dit dat Lubee haar verhuurvloot flink heeft uitgebreid en zo kunnen wij u in topdrukte blijven voorzien van pinautomaten.

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Vragen over onze pinapparaten of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden.
 

Pinautomaat voor outlet of pop-up store: huren is goedkoper

Een outlet gestart of er met een pop-up store voor zorgen dat de webshop ook in de straat een gezicht krijgt? Klanten betalen graag met hun pinpas, omdat dit vaak gemakkelijker is dan met contant geld.

Maar, wellicht heeft u de pinautomaat slechts een beperkte periode nodig. In dat geval is het mogelijk om een automaat te huren. Net als wanneer u op de markt staat en flexibel wilt uitbreiden. Het zijn een paar voorbeelden van de manieren waarop onze klanten gebruik maken van de automaten die u kunt huren.

Tijdelijk een pinautomaat nodig?

Tijdelijk een pinautomaat nodig en daarvoor op zoek naar een geschikte oplossing? Wij zorgen ervoor dat u daar al vanaf 1 dag gebruik van kunt maken. Een prettig idee, vooral voor een pop-up store of wanneer u een outlet start. Wellicht wilt u daar een week, een maand of een andere periode gebruik van maken. Het is dan zonde om daarvoor pinautomaten te moeten kopen, die u daarna niet meteen meer kunt gebruiken.

Andersom is het lastig om klanten te vragen contant af te rekenen. Veel klanten hebben geen contact geld bij zich of vinden het vervelend om daarmee grotere bedragen af te rekenen. En u zou natuurlijk een pop-up store of outlet kunnen starten in de buurt van een pinautomaat van een bank. In alle andere gevallen werkt het gemakkelijker om een automaat te huren, zodat klanten daar gebruik van kunnen maken.
Pinautomaat contactloos betalen

Pinautomaat huren: vast of mobiel

Er zijn verschillende pinautomaten te huur, om er daarmee voor te zorgen dat u klanten meteen de mogelijkheid kunt bieden om te pinnen. Ook contactloos en volledig op de manier die ze gewend zijn.

U kunt bijvoorbeeld een vaste pinautomaat huren, bij de kassa. Op basis van een reguliere aansluiting, met een uitstekende verbinding met maximale betrouwbaarheid.

En aan de andere kant meer mobiel gebruik maken van een pinautomaat? Loop er mee door de outlet of zorg er ook buiten voor dat het gemakkelijk is om met pin af te rekenen. U kunt een mobiele pinautomaat huren, al vanaf 1 dag. We zorgen op die manier graag voor een pinoplossing, bijvoorbeeld voor uw outlet of pop-up store.

Pinnen op de markt: flexibel uitbreiden met een pinautomaat

Steeds gebruikelijker en makkelijk voor de klant: pinnen op de markt. De pinautomaat is een interessante investering voor vaste standhouders op de weekmarkten, maar hoe zit dat met een eenmalige stand op een markt? Bijvoorbeeld tijdens een kerstmarkt, een eindejaarsmarkt of een andere feestelijke gelegenheid? Een pinautomaat kopen is dan behoorlijk prijzig. Gelukkig is er een alternatief: een pinapparaat huren.

Eindejaarsmarkt: ‘pinnen mag’

Veel van onze klanten gebruiken de pinautomaten die ze huren tijdens de eindejaarsmarkten en de kerstmarkten. Ze staan daarmee maximaal een paar keer per jaar in de buitenlucht, maar willen klanten wel graag de kans bieden om te pinnen.

Een eigen mobiele pinautomaat kopen naast de vaste opstelling loopt dan behoorlijk in de papieren, maar dat is gelukkig niet nodig. Dankzij het tijdelijke karakter is het goed mogelijk om een automaat te huren. Vast of mobiel, afhankelijk van de opstelling en de beschikbaarheid van bedrading in de stand.

Uitbreiden met een mobiele pinautomaat

En er komen steeds meer winkeliers en andere bedrijven bij die al wel een aantal automaten in hun bezit hebben, maar tijdelijk willen uitbreiden vanwege extra activiteiten. Bijvoorbeeld om een extra wintermarkt mee te kunnen nemen of er op een ander moment in het jaar voor te zorgen dat u aanwezig bent. Zichtbaar voor uw klanten, op de plakken waar zij graag bij elkaar komen.
Met de mogelijkheid om met pin te betalen, gewoon door een automaat te huren. Het is dan niet nodig om die te kopen, zodat u de kosten eenvoudig binnen de perken kunt houden. En altijd snel beschikbaar, net als wanneer u door omstandigheden snel iemand nodig heeft om u uit de brand te helpen.
Pinautomaat contactloos

Mobiele of vaste pinautomaat huren

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Snel uit de brand: extra capaciteit door pinautomaat te huren

De feestdagen staan weer voor de deur, voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Wellicht ook voor u en staat de winkel binnenkort weer vol. Met klanten die graag uw producten kopen, maar die deze ook vlot willen afrekenen. “Pinnen, alstublieft”. Normaal gesproken lukt dat prima met één of twee automaten, maar tijdens de drukste maand van het jaar zijn het er eigenlijk te weinig.
De oplossing die veel van onze klanten kiezen? Ze huren tijdelijk een paar extra pinautomaten. Om alle klanten vlot te laten pinnen. Of gewoon voor het geval dat, als belangrijke reserve mocht er eentje defect raken.

De drukste periode van het jaar

December is voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Een periode van veel verkopen, maar ook van risico op stress. Over de betaalmogelijkheden of om alle klanten vlot van dienst te kunnen zijn. En juist tijdens de drukste periode van het jaar kunt u die stress waarschijnlijk niet goed gebruiken. De oplossing? Het probleem aanpakken, daar waar het knelt. Bij de betaalmogelijkheden, omdat steeds meer mensen willen pinnen en niet iedereen dat tegelijk kan doen.

Back-up bij defect

Of voorkom eventuele stress bij een defect aan de pinautomaat of -automaten die u al heeft staan. Want, wat gebeurt er als een van de beiden er ineens mee ophoudt (https://www.lubee.nl/nieuws/pinautomaat-kapot-nu-meteen-nieuwe-huren/) of enorm traag blijkt? Tijdens de feestdagen valt het niet mee om daar nog wat aan te doen. Wij proberen de pinautomaten zo snel mogelijk aan te leveren, maar hebben in deze periode van het jaar te maken met veel drukte. Dat betekent dat veel van de pinautomaten verhuurd zijn. En dat we zelfs op het laatste moment veel aanvragen krijgen. Van klanten die snel een reserve nodig hebben bij een defect. Dus, waarom zou u die niet alvast in huis halen?

Pinautomaat huren: mobiel of vast

Een pinautomaat huren, mobiel of vast? U heeft bij ons de keuze. In combinatie met een uitstekende service, zodat u de automaat vlot tot uw beschikking heeft. U kunt een mobiele pinautomaat huren (https://www.lubee.nl/pinautomaat-huren/mobiele-pinautomaat-huren/) of gebruik maken van een vast model (https://www.lubee.nl/pinautomaat-huren/vaste-pinautomaat-huren/). Al vanaf één dag te huur, zodat u daarmee snel uit de brand bent.

Pinautomaat kapot: wat nu? Meteen een vervanger huren

“Kunnen jullie ons helpen? De pinautomaat is defect en we moeten klanten morgen wel de mogelijkheid bieden om te kunnen pinnen.” Zomaar een vraag van een van onze klanten, zoals we die regelmatig ontvangen. Wat er aan de hand was? Dat was niet helemaal duidelijk, maar feit was dat de pinautomaat het niet meer deed. Klanten konden niet meer pinnen in de winkel, terwijl dat bij de buurman nog wel lukte. Er moest een oplossing komen, voordat de nieuwe pinautomaten definitief geleverd konden worden.

Storing of defect aan de automaat

Er kan sprake zijn van een defect of van een storing. In de beide gevallen kunnen klanten (tijdelijk) niet pinnen, iets dat u veel omzet kan kosten. Het is dan prettig om snel een andere automaat te kunnen huren.
Veel van onze klanten geven aan dat hun automaat of automaten het niet meer doen en dat ze zoeken naar een oplossing. Het is vooral van belang dat die er snel komt, want de verkopen moeten doorgaan. En consumenten verwachten (of eisen) tegenwoordig dat ze de mogelijkheid hebben om te kunnen pinnen.

Pinautomaat contactloos betalen

Keuze voor een nieuw systeem

Zit u de te wachten op een nieuw systeem om te pinnen of heeft u nog even de tijd nodig om daar een goede keuze in te maken? In de tussentijd is het niet mogelijk om klanten te laten pinnen. Tenminste, als u geen automaten zou huren. Wij zorgen er daarmee namelijk voor dat u klanten toch de kans kunt bieden om te pinnen. Net zo veilig en gemakkelijk als met het nieuwe systeem dat u op het oog heeft. Maar dan direct, zonder dat u daar lang op hoeft te wachten.

Snel een nieuwe pinautomaat: huren

U kunt de pinautomaat al vanaf 1 dag huren. En dat geldt zowel voor de mobiele pinautomaten als voor de vaste pinautomaten die er beschikbaar zijn.

U kunt met spoed een pinautomaat huren, bijvoorbeeld als die een storing vertoont of op een andere manier defect is. Neem contact met ons op, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.

Storing verholpen: snelle oplossing met gehuurde pinautomaten

Pinnen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks betaalverkeer. Dus, wat gebeurt er als de mogelijkheid daartoe toch ineens wegvalt? Paniek! Gelukkig is de oplossing nabij, door een pinautomaat te huren.

Een mobiele of een vaste pinautomaat, gewoon gehuurd en daardoor tijdelijk beschikbaar. Snel op de juiste locatie en al vanaf 1 dag te huur. Ideaal tijdens een lokale pinstoring in uw apparaat, om klanten toch weer te kunnen laten pinnen. Net zo veilig en gemakkelijk als met de reguliere automaten om te pinnen.

Storing van het pinapparaat: de oplossing

Diverse van onze klanten hebben ons nummer standaard achter de hand, voor de momenten waarop er storingen plaatsvinden. Ze bellen ons op, waarna wij meteen aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat er voldoende mobiele en/of vaste apparaten beschikbaar zijn. Om direct aan te sluiten en in gebruik te nemen.
Voorkom dat u veel omzet misloopt, door snel een pinautomaat neer te zetten. Steeds meer consumenten hebben geen contant geld meer bij zich. Vooral niet wanneer het gaat om grotere bedragen. Ze gaan er vanuit dat ze gewoon kunnen pinnen. Pinstoring of niet.

In die gevallen is het prettig om een pinautomaat te kunnen huren en daarmee direct snel te kunnen schakelen. Wij zorgen ervoor dat we voldoende apparaten achter de hand hebben. Om u direct mee van dienst te kunnen zijn, zodat uw klanten weer kunnen pinnen. Precies zoals ze dat gewend zijn en gewoon op de locaties waar ze dat altijd doen. Er verandert niets, behalve dat wij de apparaten in storing vervangen door pinautomaten die het wel doen.

Mobiele of vaste pinautomaat huren

U kunt op die manier een mobiele of een vaste pinautomaat huren. Beiden goed geschikt om het kapotte apparaat (tijdelijk) te vervangen. Direct een alternatief voor uw klanten, zodat zij hier geen hinder van zullen ondervinden. En zodat uw omzet gewoon door blijft lopen.

Vragen over onze pinapparaten of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden.

Pinnen aan de deur: gemakkelijk en veilig

Deur-tot-deurverkoop en collecties: behoorlijk effectief en daardoor interessant voor zowel verkopers als goede doelen. Maar, ook onveilig door grote sommen geld die de verkopers of collectanten bij zich hebben. De oplossing? Pinnen! Gewoon aan de deur, dankzij een mobiel pinapparaat.

Een stuk veiliger, omdat het niet meer nodig is om onderweg geld mee te dragen. En bovendien effectiever, omdat steeds minder mensen contant geld in huis hebben. Dat is met het mobiele pinapparaat niet meer nodig.

Mobiele pinautomaat aan de deur

Steeds meer bedrijven en goede doelen ontdekken de mogelijkheden van een mobiele pinautomaat. Ze huren de apparaten of schaffen die aan. Daarmee wordt het gemakkelijker om betalingen te innen. Veilig en vertrouwd door te pinnen. Maar dan aan de deur, in plaats van op een vaste locatie zoals in een winkel.

Hoe gemakkelijk dit werkt wordt duidelijk uit zowel positieve als minder geslaagde toepassingen. De politie in Voorthuizen waarschuwt bijvoorbeeld voor verkoop van pannen aan de deur.

Politie waarschuwt voor pannenverkopers

Onlangs bleek dat er pannen aan de deur werden verkocht. Dat leek op een goede manier te gebeuren. In de praktijk werd er echter veel meer afgeschreven dan dat de pannen zouden kosten. De bedragen werden gepind, waarbij de verkoper er op een slinkse wijze voor zorgde dat de koper niet goed kon zien welk bedrag er werd afgeschreven.
Het geeft goed aan hoe gemakkelijk het pinnen aan de deur werkt. En helaas hoe criminelen daar ook misbruik van kunnen maken. De politie is er van op de hoogte en heeft de criminelen daarmee kunnen afstoppen. Niet in de laatste plaats om de weg weer vrij te maken voor bedrijven en goede doelen die het mobiel pinnen wel eerlijk inzetten.

Pinautomaat huren: vast of mobiel

Zelf gebruik maken van een pinapparaat voor aan de deur? U kunt een pinautomaat huren. Net als een vast pinapparaat, bijvoorbeeld in de winkel of tijdens een festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen voor de pinautomaten die u nodig heeft voor uw klanten of donateurs.