Beoordeeld met een 9,2 kiyoh lubee beoordeling 300+ klantbeoordelingen

085 - 01 60 900 wij zijn 24/7 bereikbaar

Wilt u een pinautomaat huren?

Laat uw klant snel en eenvoudig betalen via een professioneel pinapparaat van Lubee.
Al beschikbaar vanaf 1 dag bij de best beoordeelde pinverhuurder van Nederland.
Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Pinautomaat huren voor uw evenement of in de winkel?
In geval van spoed zijn wij binnen 3 uur ter plaatse.
Lees onze klantervaringen en huur een pinautomaat!

Hoe werkt het

100% Service bij Lubee

  • Inclusief bezorgen en retour zenden
  • Transacties < 24 uur uitbetaald
  • Creditcardacceptatie mogelijk
  • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar!

Kan ik u helpen? Neem gerustcontact op

085 - 01 60 900 Bekijk beoordelingen

Hoe promoot je je evenement via facebook?

Het gebruik van social media is tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer je een evenement organiseert. Vooral facebook is hierbij onmisbaar. Wist je dat er in 2017 wereldwijd maar liefst 47 miljoen facebook evenementen werden georganiseerd? Hoe groot of klein je evenement ook is, door het goed te promoten via facebook kun je zorgen voor een stuk meer bekendheid, meer bezoekers en dus hopelijk ook een groter succes! Wij delen hier een aantal tips over hoe je jouw evenement het beste kunt promoten via facebook.

Tip 1: Je evenement delen

Om jouw evenement te promoten op facebook, is het ten eerste handig om het evenement te delen met zo veel mogelijk van je eigen vrienden en volgers. Vraag ook aan hen om het evenement met zoveel mogelijk anderen te delen. Als dit goed gebeurd, heb je binnen de kortste keren een hoop nieuwe bezoekers en interactie op de evenementpagina van jouw facebook evenement. Hoe doe je dit precies? Ga eenvoudigweg naar het keuzemenu van je evenementpagina op facebook. Klik eerst op ‘uitnodigen’ en vervolgens op ‘delen op pagina’.

 

Tip 2: Organiseer een winactie

Zodra mensen interesse hebben getoond in jouw evenement, komen ze op de facebookpagina van het evenement terecht. Maar dan ben je er nog niet. Je wilt die interesse ook vasthouden zodat ze je evenement ook daadwerkelijk zullen gaan bezoeken. Je kunt interactie met je online bezoekers creëren door bijvoorbeeld een winactie te organiseren. Geef bijvoorbeeld aan dat je gratis toegangskaartjes of andere leuke extra’s zal verloten onder bezoekers die reageren op het bericht of die de evenement pagina delen. Dat levert gegarandeerd interesse op!

Tip 3: Creëer een gevoel van schaarstePromoot je evenement via facebook

Dit klinkt misschien wat contra-intuïtief, maar op een gegeven moment is het goed om te laten blijken dat de kaarten voor jouw evenement (bijna) uitverkocht zijn. Hierdoor zullen degenen die jouw evenementpagina hebben geliked denken “Oh nee, daar wil ik toch echt wel naar toe. Nu moet ik snel mijn kaartje kopen!” Wat hierbij ook kan helpen is dat je kaartjes in verschillende prijsklassen aanbiedt. ‘Early birds’, oftewel bezoekers die hun kaartje ruim van tevoren aanschaffen, betalen de laagste prijs. Hoe langer men wacht, hoe meer de prijs oploopt. Dan zullen kopers er zeker vroeg bij willen zijn!

Tip 4: Maak gebruik van influencers

Ja, ook in Nederland kun je influencers inhuren die zich enkel en alleen focussen op het promoten van evenementen op social media zoals facebook. Dit is vooral interessant wanneer jouw evenement gericht is op een jong publiek dat veel tijd spendeert op social media. Zij zullen vatbaar zijn voor de charmes van influencers. Influencers zijn doorgaans bekend via youtube, instagram of andere social media kanalen en hebben daarop veel volgers. Wanneer zij met jou samenwerken om jouw facebook evenement te promoten, zullen ze het evenement delen op hun eigen tijdlijn, hun vrienden en volgers uitnodigen om te komen en persoonlijke berichten sturen aan mensen om ze van jouw evenement op de hoogte te brengen.

Betere inrichting voor meer verkoop in je winkel

Je staat er misschien niet iedere dag bij stil, maar de manier waarop jouw winkel is ingericht kan veel invloed hebben op je verkoopcijfers. Dit gebeurt op een negatieve manier wanneer jouw winkel zodanig is ingericht dat klanten zich er niet op hun gemak voelen. Ze zullen dan minder snel geneigd zijn om lang te blijven of om een aankoop te toen. Het werkt gelukkig ook de andere kant op: in een winkel met een prettig interieur zullen je klanten zich uitgenodigd voelen. En blije klanten kopen meer! Hoe jij ook op een simpele manier jouw winkel zo inricht dat je meer verkoopt? Lees snel verder!

Tip 1: Focus op rechtsRicht je winkel handig in

Dit klinkt misschien gek, maar het is echt waar: klanten zijn bij het binnenstappen van een winkel bijna altijd geneigd om eerst naar rechts te kijken en dan pas naar links. Gebruik dit feitje in je voordeel en plaats de belangrijkste producten in je winkel dus vooral aan de rechterkant. Hierbij kun je denken aan de producten die veel opleveren of de items die passen bij de tijd van het jaar. De linkerkant van de winkel is meer geschikt voor visueel ‘saaiere’ dingen, zoals de kassa of paskamers.

Tip 2: De kroonjuwelen niet vooraan

Je zou misschien denken dat je je beste, mooiste, meest interessante producten zo snel mogelijk aan je klant moet introduceren en ze daarom vooraan in de winkel moet plaatsen. Maar zo werkt het menselijk brein helaas niet. Wanneer jouw klanten je winkel in lopen, moeten ze eerst als het ware even ‘wennen’ aan het feit dat ze zich nu in een andere setting bevinden dan daarvoor. Om deze reden zijn ze lichtelijk in de war op dit punt in hun winkel-reis. Prikkels zoals producten en aanbiedingen komen niet optimaal binnen. Heb je een product waarvan je wilt dat je klanten er veel aandacht aan besteden? Plaats dit dan niet helemaal bij de ingang, maar liever wat verder in de winkel.

Tip 3: Maak het je klanten makkelijk

Voor de een is winkelen een feest, maar voor de ander kost het veel energie. Al helemaal wanneer ze al veel andere winkels in- en uit zijn geweest die dag. Maak het je klanten daarom zo makkelijk en comfortabel mogelijk in jouw winkel. Denk aan een comfortabele stoel bij de paskamers, bijvoorbeeld. Zodat degene die is meegesleept naar het winkelen eventjes kan bijkomen. Maar ook qua betaalopties kun je het je klanten beter gemakkelijk maken. Kies voor een mobiele pinautomaat huren, zodat je klanten altijd de optie hebben om met hun pinpas te betalen in jouw winkel. Daarmee loop je veel mislukte verkopen mis!

 

Tip 4: Aangenaam voor alle zintuigen

Als winkeleigenaren denken aan de inrichting van hun winkel, zijn ze meestal geneigd zich te focussen op het visuele aspect, oftewel de dingen die de klanten kunnen zien. Maar vergeet ook de andere zintuigen van je klanten niet! Zorg bijvoorbeeld dat het lekker ruikt in je winkel. Dat doe je in de eerste plaats natuurlijk door je winkel netjes en schoon te houden, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan lekker ruikende geurstokjes of geurkaarsen. Een prettige achtergrondmuziek (die niet te hard staat!) kan ook bijdragen aan een positieve winkelervaring voor je klanten. Wat betekent dat ze geneigd zijn om langer te blijven, meer te kopen, terug te komen en hopelijk ook al hun vrienden te vertellen over jouw winkel!

 Laat kinderen verantwoord pinnen

Kinderen en pinnen

Ieder jaar worden er steeds meer pinbetalingen gedaan. Ook kinderen beginnen steeds jonger met een pinpas te betalen en beschikken dan ook vanaf een steeds jongere leeftijd over een eigen pinpas. Handig wanneer zij een boodschap moeten halen of schoolspullen willen kopen. Helaas kleven er ook wat nadelen aan deze ontwikkelingen.

Kinderen vaak nonchalant met pinnen

Hoewel kinderen dus steeds vaker over een pinpas beschikken en zelfstandig pinbetalingen doen, blijkt uit een recent onderzoek van Nimbus dat zij dit vaak te nonchalant doen. Uit het onderzoek komt onder andere naar voren dat ouders dit jaar minder zeker weten dat er niemand meekijkt terwijl hun kind aan het pinnen is dan vorig jaar. Ook is het percentage kinderen dat hun pincode uit hun hoofd kent met 16% gedaald ten opzicht van vorig jaar, terwijl er meer kinderen een eigen pinpas kregen.

Onzichtbaar geld

De reden dat kinderen meer moeite hebben met pinnen dan met contante betalingen, is dat het om zogenaamd ‘onzichtbaar geld’ gaat. In vroeger tijden hadden kinderen een spaarpot waar briefjes en muntjes in zaten die zij konden vastpakken en waarmee ze konden betalen. Dit maakte het besef van de waarde van geld begrijpelijker en overzichtelijker. Doordat dit besef van waarde met digitaal geld minder aanwezig is, geven kinderen makkelijker meer geld uit zonder dat zij dit merken. Kinderen betalen daarnaast ook vaak contactloos, vooral bij mobiele pinautomaten. Dit heeft ermee te maken dat kinderen vaker kleine aankopen doen. Handig, maar hierdoor zijn zij nog meer geneigd om hun pincode te vergeten.

Wat kun je als ouder doen om kinderen verantwoord te laten pinnen?

Ondanks deze negatieve berichten, raadt Nimbus het ouders toch zeker aan om kinderen al een pinpas te geven wanneer zij nog op de basisschool zitten. Op die manier kunnen ze namelijk op jonge leeftijd al wennen aan het doen van pinbetalingen en zal het ze makkelijker afgaan wanneer ze eenmaal naar de middelbare school gaan en grotere bedragen gaan afrekenen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat ouders aan kinderen leren dat er meer komt kijken bij pinnen dan alleen het betalen in de winkel. Laat kinderen meekijken naar de bij- en afschrijvingen op de betaalrekening, zodat zij inzicht krijgen in wat er allemaal aan geld binnenkomt en uitgaat. Tegenwoordig kan je bij de meeste banken je geldzaken makkelijk inzien via een app. Ideaal voor kinderen.

Het is eveneens van belang dat ouders kinderen leren om verantwoordelijk met hun digitale geld om te gaan. Het is voor ouders bijvoorbeeld mogelijk om via de bank kinderen een pinlimiet te geven. Zo weet je als ouder zeker dat je kind niet in één keer de hele rekening leeghaalt. Benadruk ook bij je kinderen dat het belangrijk is om geld opzij te leggen om te sparen. Je hoeft niet altijd te sparen voor een bepaald doel, zoals een gewenst stuk speelgoed of elektronica. Het is altijd goed om te sparen, zodat je later een appeltje voor de dorst hebt. Hoe eerder kinderen dat leren, hoe beter zij er later mee om kunnen gaan.
Bron: Artikel van NOS

4 Goede voornemens voor ondernemers

Goede voornemens voor ondernemers

Goede voornemens voor ondernemers

Het is weer januari en dat betekent voor veel mensen dat er ook weer enthousiast goede voornemens worden gemaakt. Goede voornemens kunnen je helpen om er een succesvol jaar van te maken. En dat geldt natuurlijk ook voor ondernemers. We hebben een aantal goede voornemens op een rijtje gezet die jou als ondernemer zullen helpen om van 2019 je meest succesvolle jaar tot nu toe te maken!

Voornemen 1: Vergroot je aanwezigheid op social media


Het is geen groot geheim dat het tegenwoordig allemaal gebeurt op social media. Een beetje ondernemer is anno 2019 dan ook actief op meerdere social media platforms. Denk hierbij aan een facebookpagina voor je onderneming, maar bijvoorbeeld ook aan twitter, Instagram, LinkedIn of YouTube. Misschien is jouw onderneming al aanwezig op social media, maar gebeurt er op dit moment niet echt veel. Zorg dat je in het nieuwe jaar al je sociale kanalen netjes bijhoudt en regelmatig iets van je laat horen. Dat kost inderdaad wel wat werk, maar het zal de bekendheid van jouw merk zeker goed doen.

Voornemen 2: Blijf jezelf ontwikkelen

Als ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Ieder jaar weer maakt jouw vakgebied nieuwe ontwikkelingen mee. Zorg dat je jezelf goed op de hoogte houdt van wat er momenteel speelt binnen jouw doelgroep. Maar ontwikkel jezelf ook door cursussen te volgen op bijvoorbeeld het gebied van marketing, leiderschap of IT. Lees de relevante literatuur in jouw vakgebied en volg het nieuws dat met jouw onderneming te maken heeft. Zo kan jouw onderneming steeds weer inspelen op de nieuwste trends en de nieuwe behoeften van jouw klanten en blijf je actueel.

Voornemen 3: Houd je klanten te vriend

Hoe gaat het oude spreekwoord ook alweer: “De klant is koning”. Daarom wil je het jouw klanten zo makkelijk mogelijk maken in het nieuwe jaar. Want blije klanten zijn klanten die vaak terug zullen komen en over jouw onderneming zullen vertellen aan hun vrienden en familie. Lever je product of dienst dus altijd met een glimlach en organiseer regelmatig kortingen en andere acties voor je trouwe klanten. Hoe kun je het je klanten nog meer makkelijk maken? Door een mobiele pinautomaat te huren bijvoorbeeld. Geef jouw klanten de optie om gewoon met hun pinpas te kunnen betalen. Dat is voor iedereen wel zo makkelijk.

Voornemen 4: Vind een balans tussen je werk en privéleven


Ondernemers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, ondernemend. Ze zijn hardwerkend en ambitieus. Mooie eigenschappen, want ze brengen je verder en leveren je succesresultaten op. Maar die gedrevenheid kan, als je niet uitkijkt, ook een valkuil worden. Te hard werken en te lange dagen maken kan leiden tot stress, vermoeidheid, minder plezier in je werk en uiteindelijk zelfs een burn-out. Vergeet daarom niet dat er naast je onderneming nog andere onderdelen van je leven zijn. Maak bewust tijd voor jezelf en tijd voor je vrienden en familie. Maak tijd om te sporten en te ontspannen. Hierdoor zal je alleen maar productiever worden, wat uiteindelijk ook weer goed is voor je onderneming.

Wat je moet weten om je eigen onderneming te starten

Wat moet je weten om je eigen onderneming te starten?

Wat moet je weten om je eigen onderneming te starten?

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen onderneming te starten? Logisch, want als ondernemer heb je de vrijheid om jouw visie en ideeën tot leven te brengen, helemaal op jouw manier. Het idee van eigen baas zijn spreekt veel mensen aan. Toch is het starten van een eigen onderneming geen eenvoudige taak. Er komt ook een heleboel bij kijken. En als je niet uitkijkt, gaat je bedrijf in het eerste jaar misschien wel kopje onder. Om je te helpen een succesvolle eigen onderneming te starten hebben we voor jou vijf adviezen op een rijtje gezet.

  1. Bereid je voor op een andere leefstijl

Als je momenteel in loondienst bent bij een bedrijf, dan is het starten van je eigen onderneming een hele verandering. En dat zal je ook gaan merken in je leefstijl. Vaak gaan mensen ervan uit dat het starten van een eigen bedrijf een manier is om snel rijk te worden of een oplossing biedt voor al hun problemen. Helaas is de werkelijkheid minder rooskleurig. Het starten van een eigen onderneming, hoe leuk het ook is, betekent heel hard werken. Het vraagt veel doorzettingsvermogen, je moet continu blijven leren en het betaalt zich met name terug op de lange termijn. Besef je dit goed voordat je de sprong in het diepe waagt.

  1. Welk probleem lost jouw dienst of product op?

Je zit er aan te denken om voor jezelf te beginnen. Dan heb je waarschijnlijk een geweldig idee voor een dienst of product. Helemaal goed! Wat hierbij van belang is, is dat je jezelf ook de volgende vraag stelt: “Welk probleem gaat mijn product of dienst oplossen?” Want het draait in de wereld van het zakendoen nu eenmaal om het oplossen van problemen. Jouw klant heeft een probleem en dankzij jouw dienst of product gaat dat opgelost worden. Als je je dienst of product op deze manier kunt presenteren zal je veel sneller winst maken dan wanneer je alleen maar loopt te verkondigen dat jouwe het beste is. Dat is een veelgehoord verkooppraatje en daar prikken je klanten meteen doorheen.

  1. Weet wie je doelgroep is

Goed, nu weet je wat je gaat aanbieden en welk probleem dit gaat oplossen. Vervolgens is het belangrijk om voor jezelf in kaart te brengen wie precies jouw doelgroep is. Wie zijn de mensen die straks jouw product gaan kopen of van jouw dienst gebruik gaan maken? Tip: bedenk een fictief persoon die symbool staat voor jouw gemiddelde klant. Deze fictieve persoon kun je zelfs een naam geven. Hoe oud is jouw klant? Is het een man of een vrouw? Of maakt dat niet uit? Wat zijn de hobby’s van je klant? Wat zijn dingen waar hij/zij wakker van ligt? Op welke plekken kun je hen bereiken? Dit klinkt misschien gek, maar door op deze manier na te denken over jouw doelgroep zal je makkelijker jouw dienst of product aan ze kunnen verkopen.

  1. Investeer in je onderneming

Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk dat jouw onderneming succesvol en winstgevend wordt. Logisch! Het kan dan ook contra-intuïtief voelen om meer kosten te maken dan strikt noodzakelijk is. Toch is het voor iedere onderneming belangrijk om bepaalde investeringen te maken. Bespaar niet op ondersteunende diensten en producten die je nodig hebt om jouw klant het beste te kunnen leveren. Dit kan betekenen een cursus volgen zodat je nog beter wordt in wat je doet. Of bijvoorbeeld een mobiele pinautomaat huren zodat je klanten meer betaalmogelijkheden hebben dan alleen maar met cash betalen. Zo loop je nooit een betaling mis!

 

Vier tips om je voor te bereiden op de kerstdrukte

Bereid je nu alvast voor op de kerstdrukte

Bereid je nu alvast voor op de kerstdrukte

Voor velen is het de mooiste tijd van het jaar. Of je er nu van houdt of niet: de kerstdagen zijn voor veel ondernemers in ieder geval één van de drukste momenten. Dat levert veel mooie kansen op, maar helaas ook veel stress. Gelukkig is veel van deze spanning tijdens de kerstdrukte te voorkomen. Wij hebben voor jou een vier tips op een rijtje gezet waarmee je met jouw onderneming succesvol en stressvrij de kerstdrukte overleeft.

1. Begin nu alvast met voorbereiden

De kerstliedjes zijn alweer te horen op de radio en in vele winkels zijn al versieringen te zien. Hoewel het nog ruim een maand duurt voordat het daadwerkelijk kerstmis is, is het verstandig om nu alvast te beginnen met de voorbereidingen. Voor je het weet is het namelijk zover en dan wil je niet op het laatste moment alles moeten doen. Ga er goed voor zitten en maak een planning. Wat is er allemaal nodig om de kerstdrukte soepel te laten verlopen? Wat moet er worden ingekocht? Moet er extra personeel worden ingehuurd? Ga je een pinautomaat huren? Door nu alvast over deze zaken na te denken, bespaar je jezelf een hoop stress als de kerstdagen eenmaal zijn aangebroken!

2. Breng je klanten in de feeststemming

Kerst is een tijd van gezelligheid en warmte. Tenminste, dat is de bedoeling. Echter, in de kou in een eindeloos lange rij staan komt de stemming van je klanten vaak niet ten goede. Zorg voor een leuk extraatje voor je klanten tijdens de kerst. Denk hierbij aan een leuke winactie of wat lekkers bij de kassa om uit te delen. Vergeet ook niet om je winkel, restaurant of kraam sfeervol te versieren met mooie kerstdecoraties. Het afspelen van vrolijke kerstliedjes helpt ook om te feeststemming te verhogen. Merry Christmas!

3. Vergeet je medewerkers niet!

Je klanten zijn belangrijk, maar je team van medewerkers natuurlijk ook! Kerst is een uitgelezen kans om ook hen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en harde werk van het afgelopen jaar. Maak je medewerkers blij met een persoonlijk cadeau, een handgeschreven kerstkaart of een gezellige kerstborrel. Blije medewerkers doen hun werk beter en helpen je klanten met een glimlach. Vergeet ze dus niet!

4. Makkelijk betalen, graag!

De kerstdagen zijn aangebroken en je hebt aan alles gedacht. De versiering ziet er prachtig uit, er klinkt sfeervolle kerstmuziek uit de speaker, kortom iedereen is in de feeststemming. Maar een lange rij waar maar geen einde lijkt te komen: dat kan een flinke domper zijn op al die gezelligheid! Tijdig een mobiele pinautomaat huren is geen overbodige luxe. Je klanten kunnen kleine betalingen binnen enkele seconden voltooien. Dat betekent meer klanten helpen per minuut, dus meer inkomsten. En daarnaast zorgt deze snelle manier van afrekenen ook voor minder in de rij staan, dus grotere tevredenheid onder je klanten. En dat willen we toch allemaal tijdens de kerst? Maak er een vrolijke en succesvolle kerstperiode van!

Aandeel pinbetalingen meer dan 60%

Banken en financiële instellingen hoopten al langer op meer pinbetalingen ten opzichte van betalingen met contant geld. De reden hiervoor is om de veiligheid en efficiëntie bij het betalen te verhogen in het kader van Convenant Betalingsverkeer. Nu is uit onderzoek van Betaalvereniging Nederland en de Nederlandse Bank gebleken dat dit doel voor het eerst behaald is. In de eerste helft van 2018 hebben consumenten namelijk voor het eerst meer dan 60% van hun betalingen middels de pin afgerekend.

12 maanden achtereenvolgend 60% pinbetalingen sinds mei 2018

In 2017 zijn er ook al maanden geweest waarbij consumenten 60% van hun aankopen met de pinpas afrekenden. Echter lag het gemiddelde van heel 2017 op 58,1%, waardoor de doelstelling van het Convenant Betalingsverkeer van 60% net niet werd bereikt. Mei 2018 is de eerste maand waarbij consumenten voor 12 maanden achtereenvolgend gemiddeld 60% van de aankopen met pin betaalden. Als wordt gekeken naar de cijfers van het eerste half jaar van 2018, blijkt dat gemiddeld 61% van de aankopen met de pinpas werden betaald. Uit onderstaande grafiek blijkt een gestaag stijgend gemiddelde in het percentage pinbetalingen.

Het aandeel pinbetalingen stijgt gestaag in 2018

Figuur 1: Aandeel pinbetalingen van januari 2017 tot juni 2018

19-24 jarigen pinnen het meest

Uit het onderzoek blijkt dat vrijwel alle bevolkingsgroepen vaker met pin dan contact afrekenen. Toch is er één groep die verreweg het vaakst met hun pinpas betaalde, namelijk jongeren tussen 19 en 24. In het eerste half jaar van 2018 betaalden zij maar liefst 77% van hun aankopen per pin. Daarnaast was in deze groep ook de toename van het percentage pinbetalingen het hoogst ten opzichte van vorig jaar. Ze gingen wel 9% omhoog. Andere bevolkingsgroepen waarbij een sterke toename in pinbetalingen werd gezien waren vrouwen, academici en 55-64 jarigen. De groep waarbij gek genoeg slechts minder dan 1 procent groei werd gezien in het aantal pinbetalingen was de groep 25-34 jarigen.

Pinbetalingen hebben de overhand bij vrijwel alle bevolkingsgroepen

Figuur 2: Aandeel pinbetalingen voor verschillende bevolkingsgroepen

De invloed van contactloos betalen

Als we verder terugkijken, zien we dat de introductie van het contactloos betalen in 2014 een grote invloed heeft gehad op de toename in het aantal pinbetalingen. Inmiddels verloopt maar liefst de helft van alle pintransacties bij de kassa via contactloos betalen. Dat betekent dat een derde van alle aankopen van consumenten een contactloos betalen transactie is. Ook op dit gebied is het de groep 19-24 jarigen die hier het vaakst gebruik van maakt. Bijna 50% van hun aankopen doen ze contactloos. Contactloos betalen wordt het minst gebruikt door 75 plussers en laagopgeleiden. In deze groepen wordt gemiddeld slechts 20% van de betalingen contactloos gedaan.

Ook in de horeca voor het eerst meer pin dan contant

Het al dan niet met de pinpas betalen hangt voor consumenten nog steeds af van de aard van de betaling. Echter worden deze verschillen wel steeds kleiner. Als we 12 marktsegmenten onderscheiden, wordt bij 7 daarvan vaker met pin betaald dan met contant geld. De branche waar in de eerste zes maanden van 2018 de sterkste groei in het percentage pinbetalingen werd gezien was de horeca. Het was voor het eerst dat er in de horeca vaker met pin betaald werd dan met cash. Andere branches waarbij een sterke groei werd gezien in het percentage pinbetalingen zijn de detailhandel en non food (stijging van 5%) en straatverkoop (stijging van 4%).

Waarom wordt er vaker gepind in de horeca?

De branches die het sterkst zijn gegroeid in het percentage pinbetalingen, namelijk de horeca en straatverkoop, zijn bij uitstek markten waarbij men in het verleden voornamelijk contant betaalde. Dat had te maken met de doorgaans lage bedragen en het feit dat betalen met een pinpas hier lange tijd niet altijd gegarandeerd was. Echter is het landschap in de afgelopen jaren sterk veranderd. Dankzij mobiele betaalterminals en de mogelijkheid tot contactloos betalen, rekenen consumenten ook in de horeca steeds vaker af met hun pinpas.

Pinbetaling 70% voordeliger dan contante betaling

De kosten van een gemiddelde betaling zijn voor ondernemers in de afgelopen jaren eveneens veranderd. Sinds 2014 zijn de kosten van pinbetalingen 11% gedaald. De kosten voor contante betalingen zijn echter 16% duurder geworden. Inmiddels kost een pinbetaling gemiddeld 17 cent. Dit terwijl een gemiddelde contante betaling 70% duurder is en 29 cent kost.

Kostendruk betalingsverkeer blijft vrijwel gelijk

De manier waarop consumenten is dus veranderd. Maar de totale kosten voor het betalingsverkeer  zijnvrijwel gelijk gebleven. Tussen 2014 en 2017 werd een lichte stijging gezien. De totale kosten in 2017 bedroegen 1,4 miljard euro. Het percentage van de omzet, ook wel uitgedrukt als de kostendruk, is in de loop der jaren vrijwel gelijk blijven staan op 1,2%. Gezien contante betalingen per stuk duurder zijn dan pinbetalingen, maken cash betalingen het grootste deel van de totale kosten uit, namelijk 697 miljoen euro. Pinbetalingen kosten daarentegen in totaal 561 miljoen euro. Aanzienlijk minder, terwijl inmiddels gemiddeld 60% van de transacties per pin wordt gedaan.

Bron: Artikel van De Nederlandse Bank

Pinautomaat huren tijdens het festivalseizoen

Het was nog nooit zo makkelijk om een pinautomaat te huren!

Het is hartje zomer en het evenementenseizoen draait volop. Bent u actief op een buitenevenement zoals een feestweek of festival dan zult u met dit warme weer veel bezoekers verwachten.
Snel, foutloos afrekenen is dan ook een must. Een pinautomaat is tegenwoordig onmisbaar. Omzet mislopen wilt toch niemand?

Bezoekers geven wellicht aan terug te komen met cash geld, maar in de praktijk zult u deze vaak niet meer terugzien. Tevens lever het onnodige oponthoud en in het ergste geval zelfs een kleine discussie op.

Door een pinautomaat te huren kan iedereen snel en eenvoudig afrekenen. U zult de komende jaren zelfs steeds meer PIN-Only evenementen gaan tegenkomen.
Help uw klanten om makkelijk en snel bij u te kunnen afrekenen. Als uw klanten direct bij u kunnen pinnen hoeven ze geen extra stappen te ondernemen. Het maakt het voor u  een stuk eenvoudiger om betalingen te voldoen, u loopt geen omzet mis en hoeft uw personeel niet rond te laten lopen met contact geld. Dit is ook nog een stuk veiliger voor uw personeel.

Voor buitenevenementen en gebruik in de ‘natte’ horeca hebben wij specialistische oplossingen.
Zo kunnen wij uw pinautomaten voorzien van spatwaterdichte bescherming en handige dockingstations. Voor grote evenementen werken wij met 4G oplossingen en externe partners.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Huur een pinautomaat

Lubee is De pinspecialist voor het huren van een uw tijdelijke pinautomaat. Ideaal wanneer u nog geen eigen pin heeft of extra capaciteit nodig heeft.
Veel klanten maken dan ook van onze apparatuur gebruik tijdens evenmenten zoals feestweken, strandtenten, horecapleinen en vele andere buitenactiviteiten.

Bij Lubee kunt u gemakkelijk een pinautomaat huren. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een pinautomaat te huren voor één dag, ook kunt u ervoor kiezen om en pinautomaat te huren voor meerdere dagen. Klik hier om meer te lezen over onze mogelijkheden.

Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom  het professioneel uitvoeren van banktransacties volledig voor u uit handen. Wij adviseren u graag over welk pinautomaat het meest geschikt is voor u situatie. We stemmen alle details met u af en zorgen dat er een betrouwbaar pinautomaat op tijd bij u wordt geleverd.

De pinautomaten kunt u na bezorging direct gebruiken. De chauffeur van UPS komt het pakket met de pin apparatuur weer bij u ophalen. Alles is al voor u geregeld. Dat is onze betrouwbare en professionele aanpak .

Huur deze zomer met actievoordeel

Pinnen is voor uw klant tegenwoordig een veelgebruikte en gemakkelijke manier om te betalen. Het aantal pinbetalingen in Nederland stijgt nog steeds en is daardoor vrijwel onmisbaar tijdens uw verkoop.
Lubee verhuurt deze zomer veel pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Denk hierbij aan evenementen zoals culinaire- en muziekfestivals, horecapleinen tijdens feestweken, strandtenten, en sportverenigingen. Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom het professioneel uitvoeren van betaaltransacties volledig voor u uit handen. En dat zelfs wanneer u een pinautomaat nodig heeft voor één dag.

Wij adviseren u graag. Stemmen met u alle details af en bezorgen onze betrouwbare pinapparatuur op tijd.  De pinautomaten zijn direct te gebruiken en na uw huurperiode komt een een chauffeur van UPS uw pakket met de pinapparatuur weer bij u afhalen.

Een van de belangrijkste dingen waar u voor moet zorgen is dat de klanten zo makkelijk mogelijk kunnen betalen. Klanten betalen tegenwoordig niet meer contant, zorg er dan ook voor dat  u gebruik maakt van een pinautomaat.

Huur een pinautomaat

Veel van onze klanten huren pinautomaten tijdens evenementen zoals festivals en feestweken. Dit is voordelig voor onze klanten omdat het voor één dag of een aantal dagen gehuurd kan worden.

Een pinautomaat kan bij Lubee zowel vast of mobiel worden gehuurd. Een mobiele pinautomaat kunt uw makkelijk verplaatsen, doordat deze is verbonden met een netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. Hierdoor kunt u overal pintransacties verrichten. Dit is een pinautomaat wat dan ook veel gebruikt wordt in de horeca.

Mobiel pinautomaat huren

Een vast pinautomaat is geschikter als uw deze op de toonbank wilt neerzetten van uw winkel of marktkraam. Een vast pinautomaat maakt dan ook verbinding met uw eigen internetaansluiting.

Huur een vast pinautomaat

Maak nu gebruik van onze zomeractie

Per dag huurt u een pinautomaat voor maar 10,50.
Het tarief per GPRS transactie is in de maand juli 0,14 i.p.v. 0,24.
Deze actie kunt uw echt niet missen.

Bestel voor 31 juli een pinautomaat en vermeld Zomer2018 bij uw bestelling

 

Heeft uw met spoed een pinautomaat nodig?

Heeft u snel een pinautomaat nodig?

Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met een geschikt pinautomaat voor uw bedrijf. We kunnen al een pinautomaat leveren binnen 3 uur.

Loop dus geen omzet meer mis en huur met een gerust hart direct een pinautomaat bij Lubee.

Vind u het belangrijk dat dit perfect geregeld is, ook al is het maar voor één dag? Kies er dan voor om een pinautomaat te huren van Lubee, de beste manier om zorgeloos en tijdelijk voor pinverkeer te zorgen.

Pinautomaat huren in Amsterdam: ons servicepunt biedt de uitkomst

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Wij richten ons op het aanbieden van pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze pinautomaten verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24 uur nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

Onze hoofdvestiging zit in Zwijndrecht, maar we hebben al geruime tijd een servicepunt in Amsterdam. Dit punt is gunstig gelegen en in overleg kunt u hier uw pinautomaat afhalen of wij kunnen deze, tegen een aantrekkelijk tarief, met spoed bij u laten bezorgen.

Afhalen in Amsterdam

Heeft u met spoed een pinautomaat nodig omdat uw eigen apparaat een storing heeft? Of zoekt u last minute nog een extra pinautomaat voor uw winkel of evenement? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Als u in Amsterdam gevestigd bent kunt u in overleg afhalen bij ons servicepunt. Nadat de bestelling compleet is ontvangt u een code waarmee u het pakket kunt afhalen en direct aan de slag kunt.

Met spoed huren vanuit Amsterdam
Bent u druk en wenst u de pinautomaat wel dezelfde dag te ontvangen? Dan kunnen wij vanuit ons servicepunt in Amsterdam ook gemakkelijk met spoed een pakket bij u bezorgen. Dit is wel zo gemakkelijk als u in de omgeving van Amsterdam gevestigd bent, hierdoor kunnen wij deze spoedlevering namelijk voor een scherp tarief aanbieden.

Neem contact met ons op
Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw pinautomaat wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door.

Heeft u vragen over het servicepunt of wenst u een pinautomaat te huren? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers.