Beoordeeld met een 9,2 kiyoh lubee beoordeling 300+ klantbeoordelingen

085 - 01 60 900 wij zijn 24/7 bereikbaar

Wilt u een pinautomaat huren?

Laat uw klant snel en eenvoudig betalen via een professioneel pinapparaat van Lubee.
Al beschikbaar vanaf 1 dag bij de best beoordeelde pinverhuurder van Nederland.
Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Pinautomaat huren voor uw evenement of in de winkel?
In geval van spoed zijn wij binnen 3 uur ter plaatse.
Lees onze klantervaringen en huur een pinautomaat!

Hoe werkt het

100% Service bij Lubee

  • Inclusief bezorgen en retour zenden
  • Transacties < 24 uur uitbetaald
  • Creditcardacceptatie mogelijk
  • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar!

Kan ik u helpen? Neem gerustcontact op

085 - 01 60 900 Bekijk beoordelingen

Vier tips om je voor te bereiden op de kerstdrukte

Bereid je nu alvast voor op de kerstdrukte

Bereid je nu alvast voor op de kerstdrukte

Voor velen is het de mooiste tijd van het jaar. Of je er nu van houdt of niet: de kerstdagen zijn voor veel ondernemers in ieder geval één van de drukste momenten. Dat levert veel mooie kansen op, maar helaas ook veel stress. Gelukkig is veel van deze spanning tijdens de kerstdrukte te voorkomen. Wij hebben voor jou een vier tips op een rijtje gezet waarmee je met jouw onderneming succesvol en stressvrij de kerstdrukte overleeft.

1. Begin nu alvast met voorbereiden

De kerstliedjes zijn alweer te horen op de radio en in vele winkels zijn al versieringen te zien. Hoewel het nog ruim een maand duurt voordat het daadwerkelijk kerstmis is, is het verstandig om nu alvast te beginnen met de voorbereidingen. Voor je het weet is het namelijk zover en dan wil je niet op het laatste moment alles moeten doen. Ga er goed voor zitten en maak een planning. Wat is er allemaal nodig om de kerstdrukte soepel te laten verlopen? Wat moet er worden ingekocht? Moet er extra personeel worden ingehuurd? Ga je een pinautomaat huren? Door nu alvast over deze zaken na te denken, bespaar je jezelf een hoop stress als de kerstdagen eenmaal zijn aangebroken!

2. Breng je klanten in de feeststemming

Kerst is een tijd van gezelligheid en warmte. Tenminste, dat is de bedoeling. Echter, in de kou in een eindeloos lange rij staan komt de stemming van je klanten vaak niet ten goede. Zorg voor een leuk extraatje voor je klanten tijdens de kerst. Denk hierbij aan een leuke winactie of wat lekkers bij de kassa om uit te delen. Vergeet ook niet om je winkel, restaurant of kraam sfeervol te versieren met mooie kerstdecoraties. Het afspelen van vrolijke kerstliedjes helpt ook om te feeststemming te verhogen. Merry Christmas!

3. Vergeet je medewerkers niet!

Je klanten zijn belangrijk, maar je team van medewerkers natuurlijk ook! Kerst is een uitgelezen kans om ook hen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en harde werk van het afgelopen jaar. Maak je medewerkers blij met een persoonlijk cadeau, een handgeschreven kerstkaart of een gezellige kerstborrel. Blije medewerkers doen hun werk beter en helpen je klanten met een glimlach. Vergeet ze dus niet!

4. Makkelijk betalen, graag!

De kerstdagen zijn aangebroken en je hebt aan alles gedacht. De versiering ziet er prachtig uit, er klinkt sfeervolle kerstmuziek uit de speaker, kortom iedereen is in de feeststemming. Maar een lange rij waar maar geen einde lijkt te komen: dat kan een flinke domper zijn op al die gezelligheid! Tijdig een mobiele pinautomaat huren is geen overbodige luxe. Je klanten kunnen kleine betalingen binnen enkele seconden voltooien. Dat betekent meer klanten helpen per minuut, dus meer inkomsten. En daarnaast zorgt deze snelle manier van afrekenen ook voor minder in de rij staan, dus grotere tevredenheid onder je klanten. En dat willen we toch allemaal tijdens de kerst? Maak er een vrolijke en succesvolle kerstperiode van!

Aandeel pinbetalingen meer dan 60%

Banken en financiële instellingen hoopten al langer op meer pinbetalingen ten opzichte van betalingen met contant geld. De reden hiervoor is om de veiligheid en efficiëntie bij het betalen te verhogen in het kader van Convenant Betalingsverkeer. Nu is uit onderzoek van Betaalvereniging Nederland en de Nederlandse Bank gebleken dat dit doel voor het eerst behaald is. In de eerste helft van 2018 hebben consumenten namelijk voor het eerst meer dan 60% van hun betalingen middels de pin afgerekend.

12 maanden achtereenvolgend 60% pinbetalingen sinds mei 2018

In 2017 zijn er ook al maanden geweest waarbij consumenten 60% van hun aankopen met de pinpas afrekenden. Echter lag het gemiddelde van heel 2017 op 58,1%, waardoor de doelstelling van het Convenant Betalingsverkeer van 60% net niet werd bereikt. Mei 2018 is de eerste maand waarbij consumenten voor 12 maanden achtereenvolgend gemiddeld 60% van de aankopen met pin betaalden. Als wordt gekeken naar de cijfers van het eerste half jaar van 2018, blijkt dat gemiddeld 61% van de aankopen met de pinpas werden betaald. Uit onderstaande grafiek blijkt een gestaag stijgend gemiddelde in het percentage pinbetalingen.

Het aandeel pinbetalingen stijgt gestaag in 2018

Figuur 1: Aandeel pinbetalingen van januari 2017 tot juni 2018

19-24 jarigen pinnen het meest

Uit het onderzoek blijkt dat vrijwel alle bevolkingsgroepen vaker met pin dan contact afrekenen. Toch is er één groep die verreweg het vaakst met hun pinpas betaalde, namelijk jongeren tussen 19 en 24. In het eerste half jaar van 2018 betaalden zij maar liefst 77% van hun aankopen per pin. Daarnaast was in deze groep ook de toename van het percentage pinbetalingen het hoogst ten opzichte van vorig jaar. Ze gingen wel 9% omhoog. Andere bevolkingsgroepen waarbij een sterke toename in pinbetalingen werd gezien waren vrouwen, academici en 55-64 jarigen. De groep waarbij gek genoeg slechts minder dan 1 procent groei werd gezien in het aantal pinbetalingen was de groep 25-34 jarigen.

Pinbetalingen hebben de overhand bij vrijwel alle bevolkingsgroepen

Figuur 2: Aandeel pinbetalingen voor verschillende bevolkingsgroepen

De invloed van contactloos betalen

Als we verder terugkijken, zien we dat de introductie van het contactloos betalen in 2014 een grote invloed heeft gehad op de toename in het aantal pinbetalingen. Inmiddels verloopt maar liefst de helft van alle pintransacties bij de kassa via contactloos betalen. Dat betekent dat een derde van alle aankopen van consumenten een contactloos betalen transactie is. Ook op dit gebied is het de groep 19-24 jarigen die hier het vaakst gebruik van maakt. Bijna 50% van hun aankopen doen ze contactloos. Contactloos betalen wordt het minst gebruikt door 75 plussers en laagopgeleiden. In deze groepen wordt gemiddeld slechts 20% van de betalingen contactloos gedaan.

Ook in de horeca voor het eerst meer pin dan contant

Het al dan niet met de pinpas betalen hangt voor consumenten nog steeds af van de aard van de betaling. Echter worden deze verschillen wel steeds kleiner. Als we 12 marktsegmenten onderscheiden, wordt bij 7 daarvan vaker met pin betaald dan met contant geld. De branche waar in de eerste zes maanden van 2018 de sterkste groei in het percentage pinbetalingen werd gezien was de horeca. Het was voor het eerst dat er in de horeca vaker met pin betaald werd dan met cash. Andere branches waarbij een sterke groei werd gezien in het percentage pinbetalingen zijn de detailhandel en non food (stijging van 5%) en straatverkoop (stijging van 4%).

Waarom wordt er vaker gepind in de horeca?

De branches die het sterkst zijn gegroeid in het percentage pinbetalingen, namelijk de horeca en straatverkoop, zijn bij uitstek markten waarbij men in het verleden voornamelijk contant betaalde. Dat had te maken met de doorgaans lage bedragen en het feit dat betalen met een pinpas hier lange tijd niet altijd gegarandeerd was. Echter is het landschap in de afgelopen jaren sterk veranderd. Dankzij mobiele betaalterminals en de mogelijkheid tot contactloos betalen, rekenen consumenten ook in de horeca steeds vaker af met hun pinpas.

Pinbetaling 70% voordeliger dan contante betaling

De kosten van een gemiddelde betaling zijn voor ondernemers in de afgelopen jaren eveneens veranderd. Sinds 2014 zijn de kosten van pinbetalingen 11% gedaald. De kosten voor contante betalingen zijn echter 16% duurder geworden. Inmiddels kost een pinbetaling gemiddeld 17 cent. Dit terwijl een gemiddelde contante betaling 70% duurder is en 29 cent kost.

Kostendruk betalingsverkeer blijft vrijwel gelijk

De manier waarop consumenten is dus veranderd. Maar de totale kosten voor het betalingsverkeer  zijnvrijwel gelijk gebleven. Tussen 2014 en 2017 werd een lichte stijging gezien. De totale kosten in 2017 bedroegen 1,4 miljard euro. Het percentage van de omzet, ook wel uitgedrukt als de kostendruk, is in de loop der jaren vrijwel gelijk blijven staan op 1,2%. Gezien contante betalingen per stuk duurder zijn dan pinbetalingen, maken cash betalingen het grootste deel van de totale kosten uit, namelijk 697 miljoen euro. Pinbetalingen kosten daarentegen in totaal 561 miljoen euro. Aanzienlijk minder, terwijl inmiddels gemiddeld 60% van de transacties per pin wordt gedaan.

Bron: Artikel van De Nederlandse Bank

Pinautomaat huren tijdens het festivalseizoen

Het was nog nooit zo makkelijk om een pinautomaat te huren!

Het is hartje zomer en het evenementenseizoen draait volop. Bent u actief op een buitenevenement zoals een feestweek of festival dan zult u met dit warme weer veel bezoekers verwachten.
Snel, foutloos afrekenen is dan ook een must. Een pinautomaat is tegenwoordig onmisbaar. Omzet mislopen wilt toch niemand?

Bezoekers geven wellicht aan terug te komen met cash geld, maar in de praktijk zult u deze vaak niet meer terugzien. Tevens lever het onnodige oponthoud en in het ergste geval zelfs een kleine discussie op.

Door een pinautomaat te huren kan iedereen snel en eenvoudig afrekenen. U zult de komende jaren zelfs steeds meer PIN-Only evenementen gaan tegenkomen.
Help uw klanten om makkelijk en snel bij u te kunnen afrekenen. Als uw klanten direct bij u kunnen pinnen hoeven ze geen extra stappen te ondernemen. Het maakt het voor u  een stuk eenvoudiger om betalingen te voldoen, u loopt geen omzet mis en hoeft uw personeel niet rond te laten lopen met contact geld. Dit is ook nog een stuk veiliger voor uw personeel.

Voor buitenevenementen en gebruik in de ‘natte’ horeca hebben wij specialistische oplossingen.
Zo kunnen wij uw pinautomaten voorzien van spatwaterdichte bescherming en handige dockingstations. Voor grote evenementen werken wij met 4G oplossingen en externe partners.
Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Huur een pinautomaat

Lubee is De pinspecialist voor het huren van een uw tijdelijke pinautomaat. Ideaal wanneer u nog geen eigen pin heeft of extra capaciteit nodig heeft.
Veel klanten maken dan ook van onze apparatuur gebruik tijdens evenmenten zoals feestweken, strandtenten, horecapleinen en vele andere buitenactiviteiten.

Bij Lubee kunt u gemakkelijk een pinautomaat huren. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om een pinautomaat te huren voor één dag, ook kunt u ervoor kiezen om en pinautomaat te huren voor meerdere dagen. Klik hier om meer te lezen over onze mogelijkheden.

Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom  het professioneel uitvoeren van banktransacties volledig voor u uit handen. Wij adviseren u graag over welk pinautomaat het meest geschikt is voor u situatie. We stemmen alle details met u af en zorgen dat er een betrouwbaar pinautomaat op tijd bij u wordt geleverd.

De pinautomaten kunt u na bezorging direct gebruiken. De chauffeur van UPS komt het pakket met de pin apparatuur weer bij u ophalen. Alles is al voor u geregeld. Dat is onze betrouwbare en professionele aanpak .

Huur deze zomer met actievoordeel

Pinnen is voor uw klant tegenwoordig een veelgebruikte en gemakkelijke manier om te betalen. Het aantal pinbetalingen in Nederland stijgt nog steeds en is daardoor vrijwel onmisbaar tijdens uw verkoop.
Lubee verhuurt deze zomer veel pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Denk hierbij aan evenementen zoals culinaire- en muziekfestivals, horecapleinen tijdens feestweken, strandtenten, en sportverenigingen. Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom het professioneel uitvoeren van betaaltransacties volledig voor u uit handen. En dat zelfs wanneer u een pinautomaat nodig heeft voor één dag.

Wij adviseren u graag. Stemmen met u alle details af en bezorgen onze betrouwbare pinapparatuur op tijd.  De pinautomaten zijn direct te gebruiken en na uw huurperiode komt een een chauffeur van UPS uw pakket met de pinapparatuur weer bij u afhalen.

Een van de belangrijkste dingen waar u voor moet zorgen is dat de klanten zo makkelijk mogelijk kunnen betalen. Klanten betalen tegenwoordig niet meer contant, zorg er dan ook voor dat  u gebruik maakt van een pinautomaat.

Huur een pinautomaat

Veel van onze klanten huren pinautomaten tijdens evenementen zoals festivals en feestweken. Dit is voordelig voor onze klanten omdat het voor één dag of een aantal dagen gehuurd kan worden.

Een pinautomaat kan bij Lubee zowel vast of mobiel worden gehuurd. Een mobiele pinautomaat kunt uw makkelijk verplaatsen, doordat deze is verbonden met een netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. Hierdoor kunt u overal pintransacties verrichten. Dit is een pinautomaat wat dan ook veel gebruikt wordt in de horeca.

Mobiel pinautomaat huren

Een vast pinautomaat is geschikter als uw deze op de toonbank wilt neerzetten van uw winkel of marktkraam. Een vast pinautomaat maakt dan ook verbinding met uw eigen internetaansluiting.

Huur een vast pinautomaat

Maak nu gebruik van onze zomeractie

Per dag huurt u een pinautomaat voor maar 10,50.
Het tarief per GPRS transactie is in de maand juli 0,14 i.p.v. 0,24.
Deze actie kunt uw echt niet missen.

Bestel voor 31 juli een pinautomaat en vermeld Zomer2018 bij uw bestelling

 

Heeft uw met spoed een pinautomaat nodig?

Heeft u snel een pinautomaat nodig?

Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met een geschikt pinautomaat voor uw bedrijf. We kunnen al een pinautomaat leveren binnen 3 uur.

Loop dus geen omzet meer mis en huur met een gerust hart direct een pinautomaat bij Lubee.

Vind u het belangrijk dat dit perfect geregeld is, ook al is het maar voor één dag? Kies er dan voor om een pinautomaat te huren van Lubee, de beste manier om zorgeloos en tijdelijk voor pinverkeer te zorgen.

Pinautomaat huren in Amsterdam: ons servicepunt biedt de uitkomst

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Wij richten ons op het aanbieden van pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze pinautomaten verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24 uur nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

Onze hoofdvestiging zit in Zwijndrecht, maar we hebben al geruime tijd een servicepunt in Amsterdam. Dit punt is gunstig gelegen en in overleg kunt u hier uw pinautomaat afhalen of wij kunnen deze, tegen een aantrekkelijk tarief, met spoed bij u laten bezorgen.

Afhalen in Amsterdam

Heeft u met spoed een pinautomaat nodig omdat uw eigen apparaat een storing heeft? Of zoekt u last minute nog een extra pinautomaat voor uw winkel of evenement? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Als u in Amsterdam gevestigd bent kunt u in overleg afhalen bij ons servicepunt. Nadat de bestelling compleet is ontvangt u een code waarmee u het pakket kunt afhalen en direct aan de slag kunt.

Met spoed huren vanuit Amsterdam
Bent u druk en wenst u de pinautomaat wel dezelfde dag te ontvangen? Dan kunnen wij vanuit ons servicepunt in Amsterdam ook gemakkelijk met spoed een pakket bij u bezorgen. Dit is wel zo gemakkelijk als u in de omgeving van Amsterdam gevestigd bent, hierdoor kunnen wij deze spoedlevering namelijk voor een scherp tarief aanbieden.

Neem contact met ons op
Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw pinautomaat wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door.

Heeft u vragen over het servicepunt of wenst u een pinautomaat te huren? Neem dan contact op met onze enthousiaste medewerkers.

Lubee heeft groot nieuws!

Per januari van dit nieuwe jaar heeft Lubee Pinverhuur iets te vieren! We hebben namelijk Easypin overgenomen en delen dit leuke nieuws graag met u.

Vanaf januari 2018 zijn de activiteiten van Don Coers / Easypin overgenomen door Lubee Pinverhuur. Wij zijn al 6 jaar specialist in het verhuren van pinautomaten en zitten met ons enthousiaste team klaar om u te verwelkomen.

Bent u bestaande klant van Easypin? Dan kunt u snel en eenvoudig opnieuw huren. Uw klantgegevens zijn ook bij ons bekend. Neem gerust contact met ons op via tel. 085 – 01 60 900 of stuur een e-mail naar info@lubee.nl.

Voor u gelden ook enkele voordelen die als vanzelfsprekend bij Lubee zijn:
– U heeft geen aanvullend pincontract meer nodig bij CCV.
– Na afloop wordt de pinapparatuur bij u, op de gewenste locatie, afgehaald.
– Inclusief 24/7 telefonische ondersteuning.

Voor nieuwe en bestaande Lubee Pinverhuur klanten betekend dit dat Lubee haar verhuurvloot flink heeft uitgebreid en zo kunnen wij u in topdrukte blijven voorzien van pinautomaten.

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Vragen over onze pinapparaten of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden.
 

Pinautomaat voor outlet of pop-up store: huren is goedkoper

Een outlet gestart of er met een pop-up store voor zorgen dat de webshop ook in de straat een gezicht krijgt? Klanten betalen graag met hun pinpas, omdat dit vaak gemakkelijker is dan met contant geld.

Maar, wellicht heeft u de pinautomaat slechts een beperkte periode nodig. In dat geval is het mogelijk om een automaat te huren. Net als wanneer u op de markt staat en flexibel wilt uitbreiden. Het zijn een paar voorbeelden van de manieren waarop onze klanten gebruik maken van de automaten die u kunt huren.

Tijdelijk een pinautomaat nodig?

Tijdelijk een pinautomaat nodig en daarvoor op zoek naar een geschikte oplossing? Wij zorgen ervoor dat u daar al vanaf 1 dag gebruik van kunt maken. Een prettig idee, vooral voor een pop-up store of wanneer u een outlet start. Wellicht wilt u daar een week, een maand of een andere periode gebruik van maken. Het is dan zonde om daarvoor pinautomaten te moeten kopen, die u daarna niet meteen meer kunt gebruiken.

Andersom is het lastig om klanten te vragen contant af te rekenen. Veel klanten hebben geen contact geld bij zich of vinden het vervelend om daarmee grotere bedragen af te rekenen. En u zou natuurlijk een pop-up store of outlet kunnen starten in de buurt van een pinautomaat van een bank. In alle andere gevallen werkt het gemakkelijker om een automaat te huren, zodat klanten daar gebruik van kunnen maken.
Pinautomaat contactloos betalen

Pinautomaat huren: vast of mobiel

Er zijn verschillende pinautomaten te huur, om er daarmee voor te zorgen dat u klanten meteen de mogelijkheid kunt bieden om te pinnen. Ook contactloos en volledig op de manier die ze gewend zijn.

U kunt bijvoorbeeld een vaste pinautomaat huren, bij de kassa. Op basis van een reguliere aansluiting, met een uitstekende verbinding met maximale betrouwbaarheid.

En aan de andere kant meer mobiel gebruik maken van een pinautomaat? Loop er mee door de outlet of zorg er ook buiten voor dat het gemakkelijk is om met pin af te rekenen. U kunt een mobiele pinautomaat huren, al vanaf 1 dag. We zorgen op die manier graag voor een pinoplossing, bijvoorbeeld voor uw outlet of pop-up store.

Pinnen op de markt: flexibel uitbreiden met een pinautomaat

Steeds gebruikelijker en makkelijk voor de klant: pinnen op de markt. De pinautomaat is een interessante investering voor vaste standhouders op de weekmarkten, maar hoe zit dat met een eenmalige stand op een markt? Bijvoorbeeld tijdens een kerstmarkt, een eindejaarsmarkt of een andere feestelijke gelegenheid? Een pinautomaat kopen is dan behoorlijk prijzig. Gelukkig is er een alternatief: een pinapparaat huren.

Eindejaarsmarkt: ‘pinnen mag’

Veel van onze klanten gebruiken de pinautomaten die ze huren tijdens de eindejaarsmarkten en de kerstmarkten. Ze staan daarmee maximaal een paar keer per jaar in de buitenlucht, maar willen klanten wel graag de kans bieden om te pinnen.

Een eigen mobiele pinautomaat kopen naast de vaste opstelling loopt dan behoorlijk in de papieren, maar dat is gelukkig niet nodig. Dankzij het tijdelijke karakter is het goed mogelijk om een automaat te huren. Vast of mobiel, afhankelijk van de opstelling en de beschikbaarheid van bedrading in de stand.

Uitbreiden met een mobiele pinautomaat

En er komen steeds meer winkeliers en andere bedrijven bij die al wel een aantal automaten in hun bezit hebben, maar tijdelijk willen uitbreiden vanwege extra activiteiten. Bijvoorbeeld om een extra wintermarkt mee te kunnen nemen of er op een ander moment in het jaar voor te zorgen dat u aanwezig bent. Zichtbaar voor uw klanten, op de plakken waar zij graag bij elkaar komen.
Met de mogelijkheid om met pin te betalen, gewoon door een automaat te huren. Het is dan niet nodig om die te kopen, zodat u de kosten eenvoudig binnen de perken kunt houden. En altijd snel beschikbaar, net als wanneer u door omstandigheden snel iemand nodig heeft om u uit de brand te helpen.
Pinautomaat contactloos

Mobiele of vaste pinautomaat huren

U kunt een mobiele of een vaste pinautomaat huren. In de beide gevallen gewoon per dag te huur en direct beschikbaar, dankzij onze uitgebreide voorraad. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld op de markt kunt zorgen voor een mogelijkheid om te pinnen. Prettig voor uw klanten, die steeds minder contant geld bij zich hebben. En zonder dat u zelf een pinautomaat hoeft te kopen, omdat u die heel voordelig kunt huren.

Snel uit de brand: extra capaciteit door pinautomaat te huren

De feestdagen staan weer voor de deur, voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Wellicht ook voor u en staat de winkel binnenkort weer vol. Met klanten die graag uw producten kopen, maar die deze ook vlot willen afrekenen. “Pinnen, alstublieft”. Normaal gesproken lukt dat prima met één of twee automaten, maar tijdens de drukste maand van het jaar zijn het er eigenlijk te weinig.
De oplossing die veel van onze klanten kiezen? Ze huren tijdelijk een paar extra pinautomaten. Om alle klanten vlot te laten pinnen. Of gewoon voor het geval dat, als belangrijke reserve mocht er eentje defect raken.

De drukste periode van het jaar

December is voor veel winkeliers de drukste periode van het jaar. Een periode van veel verkopen, maar ook van risico op stress. Over de betaalmogelijkheden of om alle klanten vlot van dienst te kunnen zijn. En juist tijdens de drukste periode van het jaar kunt u die stress waarschijnlijk niet goed gebruiken. De oplossing? Het probleem aanpakken, daar waar het knelt. Bij de betaalmogelijkheden, omdat steeds meer mensen willen pinnen en niet iedereen dat tegelijk kan doen.

Back-up bij defect

Of voorkom eventuele stress bij een defect aan de pinautomaat of -automaten die u al heeft staan. Want, wat gebeurt er als een van de beiden er ineens mee ophoudt (https://www.lubee.nl/nieuws/pinautomaat-kapot-nu-meteen-nieuwe-huren/) of enorm traag blijkt? Tijdens de feestdagen valt het niet mee om daar nog wat aan te doen. Wij proberen de pinautomaten zo snel mogelijk aan te leveren, maar hebben in deze periode van het jaar te maken met veel drukte. Dat betekent dat veel van de pinautomaten verhuurd zijn. En dat we zelfs op het laatste moment veel aanvragen krijgen. Van klanten die snel een reserve nodig hebben bij een defect. Dus, waarom zou u die niet alvast in huis halen?

Pinautomaat huren: mobiel of vast

Een pinautomaat huren, mobiel of vast? U heeft bij ons de keuze. In combinatie met een uitstekende service, zodat u de automaat vlot tot uw beschikking heeft. U kunt een mobiele pinautomaat huren (https://www.lubee.nl/pinautomaat-huren/mobiele-pinautomaat-huren/) of gebruik maken van een vast model (https://www.lubee.nl/pinautomaat-huren/vaste-pinautomaat-huren/). Al vanaf één dag te huur, zodat u daarmee snel uit de brand bent.

Pinautomaat kapot: wat nu? Meteen een vervanger huren

“Kunnen jullie ons helpen? De pinautomaat is defect en we moeten klanten morgen wel de mogelijkheid bieden om te kunnen pinnen.” Zomaar een vraag van een van onze klanten, zoals we die regelmatig ontvangen. Wat er aan de hand was? Dat was niet helemaal duidelijk, maar feit was dat de pinautomaat het niet meer deed. Klanten konden niet meer pinnen in de winkel, terwijl dat bij de buurman nog wel lukte. Er moest een oplossing komen, voordat de nieuwe pinautomaten definitief geleverd konden worden.

Storing of defect aan de automaat

Er kan sprake zijn van een defect of van een storing. In de beide gevallen kunnen klanten (tijdelijk) niet pinnen, iets dat u veel omzet kan kosten. Het is dan prettig om snel een andere automaat te kunnen huren.
Veel van onze klanten geven aan dat hun automaat of automaten het niet meer doen en dat ze zoeken naar een oplossing. Het is vooral van belang dat die er snel komt, want de verkopen moeten doorgaan. En consumenten verwachten (of eisen) tegenwoordig dat ze de mogelijkheid hebben om te kunnen pinnen.

Pinautomaat contactloos betalen

Keuze voor een nieuw systeem

Zit u de te wachten op een nieuw systeem om te pinnen of heeft u nog even de tijd nodig om daar een goede keuze in te maken? In de tussentijd is het niet mogelijk om klanten te laten pinnen. Tenminste, als u geen automaten zou huren. Wij zorgen er daarmee namelijk voor dat u klanten toch de kans kunt bieden om te pinnen. Net zo veilig en gemakkelijk als met het nieuwe systeem dat u op het oog heeft. Maar dan direct, zonder dat u daar lang op hoeft te wachten.

Snel een nieuwe pinautomaat: huren

U kunt de pinautomaat al vanaf 1 dag huren. En dat geldt zowel voor de mobiele pinautomaten als voor de vaste pinautomaten die er beschikbaar zijn.

U kunt met spoed een pinautomaat huren, bijvoorbeeld als die een storing vertoont of op een andere manier defect is. Neem contact met ons op, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.