Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900

Mobiele PinKassa

Telefonisch bestellen? 085-0160900

Mobiele
PinKassa

Met onze nieuwste mobiele pinkassa heb je een mobiele pinautomaat inclusief kassa applicatie in handen. Handig voor extra verkoopcapaciteit tijdens piekdrukte en/of op kleine kassapunten.

De mobiele pinkassa is tevens de vervanger voor de reguliere mobiele pinautomaat en een aparte bestel handheld! Perfect inzetbaar voor bestellingen op het terras.

Ideaal voor pop-up stores, outlets, tijdelijke winkelocaties, horeca en events.

Maatwerk en realtime statistieken
Samen met jou richten we het kassasysteem volledig naar wens in. Via de backoffice beschik je over 24/7 realtime verkooprapportages en kun je zelf instellingen wijzigen.

Directe koppeling met Verifone pinapparaat
Maak kennis met het snelste pinapparaat in de markt. De P400 Verifone pinterminal is direct gekoppeld aan de kassa. Voordat je het weet heeft je klant de betaling al verricht. Deze pinautomaat voorkomt wachtrijen!

Geldlade en bonprinter
Klanten een kassabon (inclusief logo) meegeven? Geen probleem. We kunnen je ook een professionele kassabonprinter meeleveren.

En wil je cash accepteren? Er kan eenvoudig een compacte geldlade onder het systeem worden geplaatst. Deze schiet automatisch open bij een contante betaling.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2022 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement

Website by Okaia