Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900

Mobiele
pinautomaat huren

Telefonisch bestellen? 085-0160900

Te huur vanaf
€10,00 per dag

Beoordeeld met een 9.5

Een mobiele pinautomaat huren is eenvoudig en snel geregeld; Snel, mobiel te gebruiken en direct inzetbaar tijdens uw evenement, beurs of in de winkel.

Een mobiele pinautomaat huren speciaal voor horeca, winkels en evenementen. Met onze premium kwaliteit pinapparatuur ontvang je de snelste en meest betrouwbare terminals in de markt. Maak gebruik van onze 24/7 klantenservice en krijg desgewenst binnen 3 uur geleverd.

Meer informatie aanvragen

Lubee is de specialist in tijdelijke betaaloplossingen. De mobiele pinautomaat wordt plug&play geleverd inclusief dagelijkse transactieverwerking. Het transport vindt plaats via koeriersdienst UPS en na afloop wordt de pinapparatuur weer netjes bij je afgehaald.

Mobiele pinautomaat GPRS / 4G

Met de mobiele pinautomaat GPRS / 4G heb je geen omkijken naar de netwerkverbinding.

Dankzij de ingebouwde simkaart wordt er verbinding gemaakt via het mobiele netwerk van KPN. Het meest solide en betrouwbaarste netwerk van Nederland.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij de simkaartconfiguratie optimaal weten af te stellen voor het verwerken van pintransacties.

Mobiele pinautomaat WIFI

Je kunt ook de mobiele pinautomaat huren via een wifi verbinding. Zo maak je gebruik van het goedkopere transactietarief. Je dient er wel rekening mee te houden dat wifi in publieke ruimtes zoals beursgebouwen, hotels en scholen niet altijd geschikt is (afgeschermd door een firewall of noodzakelijke acceptatie van voorwaarden).

Je kunt een hotspot creëren via je eigen telefoon/laptop, echter wel op eigen verantwoording. Met de 4G variant kies je in alle gevallen voor de meest betrouwbare variant.

Tarieven en specificaties

Tarieven

Huur per dag 1-7 dagen € 12,95
Huur per dag 7-14 dagen € 10,00
14+ huurdagen

Neem contact op voor een scherpe offerte

Per transactie via GPRS/4G € 0,24 € 0,16*
Per transactie via WiFi € 0,10

Huur met extra korting

Ontvang nu extra korting en betaal € 0,16 per transactie via GPRS/4G.
Vermeldt kortingscode KORTING24 bij je bestelling.

Algemene kosten

Setupkosten per apparaat € 35,- Inclusief gratis verzend- en retourkosten
Setup creditcardaansluiting € 10,- Optioneel. Koppeling creditcard contract.
Borgsom per automaat € 350,-
Gebruik bonrol € 1,-

Met spoed huren?

Binnen 3 uur werkend op uw locatie! Geleverd vanuit Breda of Amsterdam. Afhalen in overleg ook mogelijk.

Vanuit Breda

Spoedlevering €20,- + 1,50 per km
(enkele reis vanuit Breda)

Vanuit Amsterdam

Spoedlevering
ma-za
Bel voor het scherpste tarief!

Extra informatie

 • Ingebouwde bonprinter
  De geïntegreerde printer print direct een transactiebon. Ook kun je eenvoudig een kopie bon printen. Tijdens je huurperiode leveren we standaard 6 bonrollen per pinautomaat. Zo heb je voldoende printpapier voor minstens 400 transacties. Verwacht je meer transacties? Het is voor ons een kleine moeite om meer bonrollen mee te sturen.

 • Krachtige accu
  Met de ingebouwde accu kun je tot wel 200 transacties uitvoeren. En dankzij de meegeleverde oplader kun je altijd blijven pinnen. Ook tijdens het opladen van de batterij
 • Docking Station
  Een opgeruimde werkplek en altijd opgeladen terminal. Wil je een altijd opgeladen pinautomaat en een vaste werkplek creëren? Kies voor onze handige Docking Station.

 • Premium case
  Extra bescherming tegen vocht en stootschade. Deze premium case is ontwikkeld voor extra bescherming tegen vuil, vocht & stootschade. De case is van sterk en lichtgewicht materiaal en ideaal tijdens events en drukte in de horeca.

Betrouwbare en snelle
transactieverwerking

Lubee verwerkt voor jou PIN transacties Maestro & V-PAY. Dit zijn alle Nederlandse reguliere betaalkaarten.
Wij besteden veel zorg aan het verwerken van betaaltransacties.

Lubee is erkend als Payment Service Provider en heeft een inschrijving in het betaalregister van DNB ( De Nederlandsche Bank) als vrijgestelde betaaldienstverleners (PSD2 – WFT 2:3d). Lubee staat daarbij niet onder (door)lopend toezicht.

Je pintransacties worden verwerkt via de speciaal opgerichte Stichting Derdengelden Lubee. Zo worden de transacties veilig via een aparte entiteit verwerkt.

Uiterlijk een bankwerkdag na ontvangst de pintransacties op de bankrekening van de Stichting Derdengelden worden deze betalingen 1 op 1 doorgeboekt. We boeken transacties elke bankwerkdag per terminal, per dag 1 op 1 door en zijn daarmee een van de snelste transactieverwerkers.

Bij Lubee is er geen sprake van tussentijdse verrekeningen van kosten en huurdagen. Wel zo transparant en eenvoudig voor je eigen administratie.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement