Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900
12 juli 2018

Huur deze zomer met actievoordeel

Huur deze zomer met actievoordeel

Pinnen is voor uw klant tegenwoordig een veelgebruikte en gemakkelijke manier om te betalen. Het aantal pinbetalingen in Nederland stijgt nog steeds en is daardoor vrijwel onmisbaar tijdens uw verkoop.
Lubee verhuurt deze zomer veel pinautomaten voor tijdelijk gebruik. Denk hierbij aan evenementen zoals culinaire- en muziekfestivals, horecapleinen tijdens feestweken, strandtenten, en sportverenigingen. Onze dienstverlening neemt alle zorgen rondom het professioneel uitvoeren van betaaltransacties volledig voor u uit handen. En dat zelfs wanneer u een pinautomaat nodig heeft voor één dag.

Wij adviseren u graag. Stemmen met u alle details af en bezorgen onze betrouwbare pinapparatuur op tijd.  De pinautomaten zijn direct te gebruiken en na uw huurperiode komt een een chauffeur van UPS uw pakket met de pinapparatuur weer bij u afhalen.

Een van de belangrijkste dingen waar u voor moet zorgen is dat de klanten zo makkelijk mogelijk kunnen betalen. Klanten betalen tegenwoordig niet meer contant, zorg er dan ook voor dat  u gebruik maakt van een pinautomaat.

Huur een pinautomaat

Veel van onze klanten huren pinautomaten tijdens evenementen zoals festivals en feestweken. Dit is voordelig voor onze klanten omdat het voor één dag of een aantal dagen gehuurd kan worden.

Een pinautomaat kan bij Lubee zowel vast of mobiel worden gehuurd. Een mobiele pinautomaat kunt uw makkelijk verplaatsen, doordat deze is verbonden met een netwerk van KPN, Vodafone of T-Mobile. Hierdoor kunt u overal pintransacties verrichten. Dit is een pinautomaat wat dan ook veel gebruikt wordt in de horeca.

Mobiel pinautomaat huren

Een vast pinautomaat is geschikter als uw deze op de toonbank wilt neerzetten van uw winkel of marktkraam. Een vast pinautomaat maakt dan ook verbinding met uw eigen internetaansluiting.

Huur een vast pinautomaat

Maak nu gebruik van onze zomeractie

Per dag huurt u een pinautomaat voor maar 10,50.
Het tarief per GPRS transactie is in de maand juli 0,14 i.p.v. 0,24.
Deze actie kunt uw echt niet missen.

Bestel voor 31 juli een pinautomaat en vermeld Zomer2018 bij uw bestelling

 

Heeft uw met spoed een pinautomaat nodig?

Heeft u snel een pinautomaat nodig?

Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met een geschikt pinautomaat voor uw bedrijf. We kunnen al een pinautomaat leveren binnen 3 uur.

Loop dus geen omzet meer mis en huur met een gerust hart direct een pinautomaat bij Lubee.

Vind u het belangrijk dat dit perfect geregeld is, ook al is het maar voor één dag? Kies er dan voor om een pinautomaat te huren van Lubee, de beste manier om zorgeloos en tijdelijk voor pinverkeer te zorgen.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement