Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900
22 juli 2014

Pinautomaten nu ook af te halen in Zwijndrecht

stationsweg 41 f

Pinautomaten nu ook af te halen in Zwijndrecht

Lubee werkt doorlopend aan de ontwikkeling van haar producten en diensten, waardoor u de mobiele pinapparaten nu ook in Zwijndrecht af kunt halen. Dat betekent dat u in de omgeving van Zwijndrecht gebruik kunt maken van een vestiging in de buurt. Heeft u de pinapparaten zo snel mogelijk nodig, of wilt u deze op tijd in huis hebben om niet voor verrassingen te komen te staan en er zeker van te zijn dat u er voldoende tot uw beschikking heeft? Maak een afspraak en kom langs in Zwijndrecht.

Pinapparaat afhalen in Zwijndrecht

We zorgen er met de tweede locaties in Zwijndrecht graag voor dat we u vanaf meerdere punten in het land van dienst kunnen zijn en u gebruik kunt maken van onze mobiele pinapparaten. Uiteraard kunt u ons vooraf aangeven hoeveel apparaten u nodig heeft en hoe lang u daar gebruik van wilt maken. Zwijndrecht is een nieuw kantooradres, waar we normaal gesproken een beperkte voorraad aanhouden. Indien u gebruik wilt maken van deze locatie vragen we u vooraf aan te geven wat u nodig heeft en wanneer u de apparaten af wilt komen halen.

Toepassingen van mobiele pinapparaten

Uiteraard kunt u de mobiele pinapparaten vervolgens gebruiken op de manier die u wenst. U kunt er daarmee op een beurs bijvoorbeeld voor zorgen dat u uw klanten de mogelijkheid kunt bieden om eenvoudig af te rekenen, maar u kunt er ook voor zorgen dat u op het terras goed uit de voeten kunt. Maak gebruik van de mogelijkheid tot contactloos betalen, of zorg er met de apparaten voor dat u tijdens een grote storing in het vaste netwerk toch door kunt blijven werken. De mobiele apparaten bieden u diverse mogelijkheden, dus maak een afspraak en kom langs in Zwijndrecht om de automaten op te halen en hier gebruik van te maken.

Maak een afspraak

We vragen u vriendelijk om een afspraak te maken wanneer u de mobiele pinautomaten in Zwijndrecht af wilt komen halen. Het is ons nieuwe kantooradres, waar we vooral werken aan de logistieke planning en andere werkzaamheden die ons in staat stellen u de mobiele pinapparaten aan te bieden. We houden een beperkte voorraad aan en werken wat dat betreft vooral op bestelling. Geef ons aan hoeveel mobiele pinautomaten u wilt huren en hoe lang u daar gebruik van wilt maken, dan zorgen wij ervoor dat deze voor u klaar staan.

 

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement