Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900
17 oktober 2017

Pinnen aan de deur: gemakkelijk en veilig

Pinnen aan de deur: gemakkelijk en veilig

Deur-tot-deurverkoop en collecties: behoorlijk effectief en daardoor interessant voor zowel verkopers als goede doelen. Maar, ook onveilig door grote sommen geld die de verkopers of collectanten bij zich hebben. De oplossing? Pinnen! Gewoon aan de deur, dankzij een mobiel pinapparaat.

Een stuk veiliger, omdat het niet meer nodig is om onderweg geld mee te dragen. En bovendien effectiever, omdat steeds minder mensen contant geld in huis hebben. Dat is met het mobiele pinapparaat niet meer nodig.

Mobiele pinautomaat aan de deur

Steeds meer bedrijven en goede doelen ontdekken de mogelijkheden van een mobiele pinautomaat. Ze huren de apparaten of schaffen die aan. Daarmee wordt het gemakkelijker om betalingen te innen. Veilig en vertrouwd door te pinnen. Maar dan aan de deur, in plaats van op een vaste locatie zoals in een winkel.

Hoe gemakkelijk dit werkt wordt duidelijk uit zowel positieve als minder geslaagde toepassingen. De politie in Voorthuizen waarschuwt bijvoorbeeld voor verkoop van pannen aan de deur.

Politie waarschuwt voor pannenverkopers

Onlangs bleek dat er pannen aan de deur werden verkocht. Dat leek op een goede manier te gebeuren. In de praktijk werd er echter veel meer afgeschreven dan dat de pannen zouden kosten. De bedragen werden gepind, waarbij de verkoper er op een slinkse wijze voor zorgde dat de koper niet goed kon zien welk bedrag er werd afgeschreven.
Het geeft goed aan hoe gemakkelijk het pinnen aan de deur werkt. En helaas hoe criminelen daar ook misbruik van kunnen maken. De politie is er van op de hoogte en heeft de criminelen daarmee kunnen afstoppen. Niet in de laatste plaats om de weg weer vrij te maken voor bedrijven en goede doelen die het mobiel pinnen wel eerlijk inzetten.

Pinautomaat huren: vast of mobiel

Zelf gebruik maken van een pinapparaat voor aan de deur? U kunt een pinautomaat huren. Net als een vast pinapparaat, bijvoorbeeld in de winkel of tijdens een festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen voor de pinautomaten die u nodig heeft voor uw klanten of donateurs.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement