Lubee is 24/7 bereikbaar voor advies of vragen via het volgende telefoonnummer

085-0160900
31 oktober 2017

Storing verholpen: snelle oplossing met gehuurde pinautomaten

Storing verholpen: snelle oplossing met gehuurde pinautomaten

Pinnen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks betaalverkeer. Dus, wat gebeurt er als de mogelijkheid daartoe toch ineens wegvalt? Paniek! Gelukkig is de oplossing nabij, door een pinautomaat te huren.

Een mobiele of een vaste pinautomaat, gewoon gehuurd en daardoor tijdelijk beschikbaar. Snel op de juiste locatie en al vanaf 1 dag te huur. Ideaal tijdens een lokale pinstoring in uw apparaat, om klanten toch weer te kunnen laten pinnen. Net zo veilig en gemakkelijk als met de reguliere automaten om te pinnen.

Storing van het pinapparaat: de oplossing

Diverse van onze klanten hebben ons nummer standaard achter de hand, voor de momenten waarop er storingen plaatsvinden. Ze bellen ons op, waarna wij meteen aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat er voldoende mobiele en/of vaste apparaten beschikbaar zijn. Om direct aan te sluiten en in gebruik te nemen.
Voorkom dat u veel omzet misloopt, door snel een pinautomaat neer te zetten. Steeds meer consumenten hebben geen contant geld meer bij zich. Vooral niet wanneer het gaat om grotere bedragen. Ze gaan er vanuit dat ze gewoon kunnen pinnen. Pinstoring of niet.

In die gevallen is het prettig om een pinautomaat te kunnen huren en daarmee direct snel te kunnen schakelen. Wij zorgen ervoor dat we voldoende apparaten achter de hand hebben. Om u direct mee van dienst te kunnen zijn, zodat uw klanten weer kunnen pinnen. Precies zoals ze dat gewend zijn en gewoon op de locaties waar ze dat altijd doen. Er verandert niets, behalve dat wij de apparaten in storing vervangen door pinautomaten die het wel doen.

Mobiele of vaste pinautomaat huren

U kunt op die manier een mobiele of een vaste pinautomaat huren. Beiden goed geschikt om het kapotte apparaat (tijdelijk) te vervangen. Direct een alternatief voor uw klanten, zodat zij hier geen hinder van zullen ondervinden. En zodat uw omzet gewoon door blijft lopen.

Vragen over onze pinapparaten of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden.

Zekerheid in betalingen.
Informeer of bestel

Bestel direct Neem contact op

Copyright 2023 Lubee - Algemene voorwaarden - Privacy Statement